Jako nemůžu říct, že už bych měla do hloubky promyšlený, co k těm šatům budu nosit, ale jsem z nich úplně vyřízená, protože to je prostě Jana Eyrová a poradkyně Troi zároveň!! :) A možná taky jakákoli zdravotní sestra z The Knick, no...

Jako nemůžu říct, že už bych měla do hloubky promyšlený, co k těm šatům budu nosit, ale jsem z nich úplně vyřízená, protože to je prostě Jana Eyrová a poradkyně Troi zároveň!! :) A možná taky jakákoli zdravotní sestra z The Knick, no...

Karoleena
Páčia sa mi, čo sú zač? A presvitajú? Ja by som možno skrátila rukáv prípadne zrušila rukáv úplne a super na leto.
Karoleena
co takhle
paktofonika Reserved, neprosvítají vůbec, naopak jsou dost tlustý, o kus dál visel z podobnýho materiálu včetně gramáže trenčkot. :) Měla by to být ta jejich rádobypremiumkvalita, ale je to normálně mix bavlna elastan, bez podšívky teda. V létě by v nich asi bylo vedro i kdybych úplně zrušila ty rukávy...
Jiná Realita škoda, že nejste v práglu na vyzkoušení. on rozhodně křiváček tak velkej není, jak by se usuzovalo z velikosti, max.40 (soudím podle sebe, jsem cca 38-40 s prsama a tady přes vypasovano fleesovou mikinu ho tak nějak akorát zapnu), i ten chlup dovnitř zmenšuje. můžu vám ho poměřit, i fotky poslat. jen se mi nechce pendlovat na poštu a pak zase vyzvedávat, když nebude - to by musela bejt tutovka :)
Sweet Potato Zatím jsem je zkoušela jen doma a chodilo se v nich dobře. Maggie Proč ne Eva @Ronna Dřeváky jsem měla před lety (pantofle) a v pohodě. Kotníky mám okopané z flamenka, jsem zvyklá trpět
.
Karoleena No Reserved by som netipovala. Ja by som k nim prihodila tenisky (ako ku všetkému) a ľadvinku. Ani by som nemala problém čo k nim ale kam v nich. Možno sa len tak prejsť po meste :D Ak by boli čierne alebo tmavomodré už som tam. Sakra toto ma vždy štve aj v iných obchodoch, že super strih a buď krikľavá farba alebo vzor...
Karoleena Ty jsou skvělé. Škoda, že je nemají ještě v jiné barvě. Bílou si úplně jistá nejsem, asi bych je neunosila.
Karoleena Tento kabát si tam náhodou neskúšala?

Karoleena Ty jsou skvělé
. Já tedy bílé šaty nenosím, ale líbí se mi střih.
paktofonika Dobrej
, tedy alespoň na fotce.
Lamicka ![]()
kupovala jsi je v kamenné prodejně? I když, jsem teď nemocná, tak ta otázka ztrácí smysl. Zptám se tedy, sedí velikost? Mně se zdá, že v Esprit je to občas, co model, to jiný rozměr.
whiskas nebyla to otazka na mne, ale jestli myslis ty modre saty, tak mne sedi ma bezna velikost v Espritu. Na nemeckych strankach se v jejich hodnoceni casto opakuje, ze horni cast je tesna, to mi ale neprijde. Kupovala jsem v e-shopu
paktofonika jéé já jsem blboň, tenhle jsem si taky chtěla zkusit a dokonce ho tam i měli, vybavuju si, že jsem kolem něj prošla, ale já z těch šatů měla úplný zatmění ![]()
Karoleena No pár vecí sa mi z tej prémium kolekcie páči (ani som netušila že Reserved nejakú vôbec má) ale neviem čo čakať a u nás ho nemajú.
paktofonika Ona je to docela novinka, myslím, že s tou premium řadou přišli tak před půl rokem maximálně. Mně se tam líbilo ještě jedno bílý triko, ale na prodejně byl úplně každej jeden kus okolo výstřihu tak zapatlanej makeupem, že se mně vůbec nechtělo na něj ani sahat, natož zkoušet. Na ten kabát se ale ještě zajdu podívat!
Karoleena Tak daj potom vedieť.
A makeup na oblečení je otras!!!
Tulipe Děkuju
.
Karoleena Ty šaty jsou moc hezké, i když mi připomínají kostým sadistické sestry z nějakého futuristického filmu typu Island. ![]()
Vůbec se nedivím tvé fascinaci jimi. ![]()
Posledni dobu jsem mela dost velky stesti na slevy, takze vse za 50% ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.