711990 Taky myslím, že kadeřávek bude dobrej.
Jídlo a vaření
Dnes kel (česky kapusta?) s teľacím mäsom.
nellielovett dik:)
milacka jedlo môjho detstva. ![]()
Dala by som si, len tu to nikdo nechce jest.
milacka
kapusta, hned bych si dala:-)
u nás bylo včera to chilli, v pita chlebu, dnes hrášek s mrkví a kuřecí prsa, a nepředloženě jsem se zeptala co mám uvařit zítra. tak prý brgul![]()
Já brgul dělala dnes, vysloveně na přání muže!
kocoureksuggy je fakt že posledně jsem na přání vařila pajšl, tak já už se ptát nebudu:DD
viktorka_od splavu
Já se moc neptám, tak jsem to nemohla nevyslyšet ! ![]()
viktorka_od splavu kocoureksuggy Brgul je bulgur?
Biely kvet BRamborovýGULáš
Jj, buřtguláš čili bramborový guláš
milacka Mňam!
viktorka_od splavu a to se vaří jak? ![]()
Tulipe Právě, mě to moc nebaví
, je s tím práce a minimálně dva za týden dělám
. Jenže jiné polévky u nás nikdo nechce.
continuity stejne jako hovezi, jen ve chvili, kdy bys davala do hrnce na cibulku maso tak das uzeninu a brambory. proste chude jidlo typu spaget s kecupem:-)
viktorka_od splavu Buřtguláš jsem dělala včera, jen místo buřtu jsem dala plecko. ![]()
viktorka_od splavu taky jsem na prani delala burtgulas vcera :) a dneska mi manzel rano rika, ze uz by si dal neco lehciho, jako kdybych ho tema uzeninama krmila ja
Já dnes vyrobila tu kulajdu.![]()
Děti to podle předpokladů ani neochutnaly, nepomohlo ani vajicko. Těm jsem rozmrazila vývar.
Jinak denně polévky nevarim, já jsem je nejedla ani v práci, i když jsem měla tu možnost. Dnes byl ale sladký oběd a to pak nějakou polévku vyrobím a jejím snezenim podminuji tu sladkost.
continuity Mám to rovnako, pred sladkým obedom potrebujem polievku. Mám to zafixované od detstva, streda bola vždy sladká s polievkou. Akurát tú stredu nedodržujem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025