Luna dekujeme.![]()
vecery s reckou hudbou?
Luna dekujeme.![]()
vecery s reckou hudbou?
Potrefenáhusa My to otvirali na jedny party pár měsíců zpě, a pak to puberťácky nacpali do větráků auta strašnejch kreténů.Jako pyšnána to nejsem :-),
I jste ochutnali? Já o tom čtu prvně a predstavuju si, že to chutná jako kyselý rybičky a co je kyselý, to já můžu. ![]()
Zarinya No jasne.
Byvalo to super! Ale uz je to fakt dost davno...
A recke jidlo je samostatna kapitola, to bych mohla porad![]()
Luna ja taky![]()
andulka01 Bažant má hodně suché maso. Doporučuji prošpikovat nebo péct pod plátky slaniny. Nám chutná na divoko a na smetaně. Den dopředu nakládám maso do jogurtu nebo kefiru. To taky proti vysušení masa. Zároveň tu stahuje pach zvěřiny.
Karja ja bych to jeste prehodnotila.. podle toho jak ho licis si to otevre v obyvaku necha to tam a decka to zvrhnou na koberec![]()
Dalia Neochutnali, ten smrad byl strašnej :-).
Zarinya A my s mužem milujeme řecké ostrovy!
Letos teda budem prohlížet alba
, ale příští rok dáme spolu desátý
A já už jedenáctý:)
viktorka_od splavu Neboj se, on si dela hody kdyz deti spej,aby se mohl v klidu (tj. Hodinu) najist:-D. Kazdopadne je to velice zajimava potravina;-)
Karja Na to právě pozor! Aby ten smrad děti nevzbudil! ;)
DruI :-D:-D
Malenge už to asi není aktuální, předpokládám,že jsi chtěla péct o víkendu, ale třeba pro příště:
(hrnek 250 ml)
3 vejce+3/4 hrnku cukru(i trochu méně)+hrnek mléka nebo kefíru, acidofil+vanilka+špetka soli+1/2 hrnku oleje
2 hrnky hl.mouky+1 prdopeč+1,5 hrnku str.kokosu
smíchat, možno dochutit marcipánovým likérem nebo rumem
2-3 lžíce kakao vmíchat do poloviny těsta
nalít střídavě do vymazané a vysypané formy
péct na 180°C cca 40 minut
Karja hele ja uplne vidim cloveka jak se v tom povrta, pokrci rameny ze nicmoc, veme pruty a jde na ryby.. na stole ta rozjezena plechovka, opustena.. a nejaky zvedavy dite nebo zvire...:-):-)
viktorka_od splavu Nikdy jsem je neměla, ale dle několika gastroseriálů si troufám tvrdit, že v něčem takovém se mohla v klidu povrtat a pokrčit rameny maximálně @lamička před týdnem a půl, když neměla vůbec čich a chuť. Prý je to strašidelnej puch, seveřani to otevírají jen na chatách, venku.
Mam hrozne moc citronu, ktere potrebuju vyuzit. Nejake napady? Neco jednoducheho, klidne babovka...
Stiznost ze stezovaciho je ma chvili odlozena, pokud nebude recept dietni.
Candance Naložit do soli a postupně využívat do východních receptů? Udělat lemon curd do zásoby? Citronovou marmeládu?
Ava děkuji, to vypadá fajn!
Dneska jsem otevřela jahodový kompot v plechovce, jakože dětem dopřeju moučník po obědě....a tam nebyla ani jediná jahoda!!! Ale fakt, ani jedna!! Prostě jen šťáva....![]()
Garfie a nebyl hodne stary? ja jsem nacala nejakou letitou zavareninu jerabin od rodicu a byla to jen stava a dne trosku zele :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.