moora a pes taky prezil?
Jídlo a vaření
Ja mam rada na chleby s maslem pod vajicka jeste horcici.
moora nasi maj taky borderaka
a teda taky sezere kdeco..
Kokoska presne, horcice musi byt..
moora Hyena?![]()
moora hlavně ať pejskovi není špatně.
U nás jsou poslední dobou sázkou na jistotu prachobyčejné karbenátky s bramborem a okurkou. Dnešní upgrade byl, že jsem brambory nakopala a kluci je "oškrábali". Další pozitivum tábora (které ale vydrží jen do té doby, dokud budou nové brambory
).
Ava nas pes jednou sezral kostku masla
spatne mu nastesti nebylo, ale tyden mel mastne chlupy.
Lamicka máslo miluje můj kocour. Ale k celé kostce se naštěstí nikdo nedostal. Nám se už 2x stalo (jednou mně,jednou mamce), že nám zvířata sežrali maso z linky. Na tom by nebylo nic divného, ale neuvěřitelná je ta jejich kooperace,i když se normálně nemají rádi. Na linku vyskočí kocour, shodí maso dolů psům (ti tam nevyskoci), psi ho odnesou do úkrytu (kocour by takovej kus sám neodnesl) a tam to společně sežerou.
Ava To je boží!! ![]()
Bytostně nesnáším trhat nic menšího než melouny, ale překonala jsem se.
Stalo to za to![]()

Dadoo
jezis bych si dala....
Lamicka máslo miluje můj kocour. Ale k celé kostce se naštěstí nikdo nedostal. Nám se už 2x stalo (jednou mně,jednou mamce), že nám zvířata sežrali maso z linky. Na tom by nebylo nic divného, ale neuvěřitelná je ta jejich kooperace,i když se normálně nemají rádi. Na linku vyskočí kocour, shodí maso dolů psům (ti tam nevyskoci), psi ho odnesou do úkrytu (kocour by takovej kus sám neodnesl) a tam to společně sežerou.
to je vtipný :-)
moje kočky taky máslo a různé pomazánky milujou
kolegyně mi přinesla misku lišek, jak je nejlíp zpracovat? na smetaně, rizoto?
Magráta Já hlasuju pro omáčku. Lišky, šalotka, česnek, bílé víno, čerstvý tymián a smetana. Už jsem zkoušela i zakysanou a taky dobrý :-).
Magráta na másle s kminem, k tomu čerstvý chleba, bílé vino... miluju lišky
Kdyz jich mám víc, tak taky hlasuju pro omáčku, ale když je jich jen troska, jen tak chuť, tak šup na máslo a sníst :)
Nez jsem si vzpomnela na fotku, kus tak nejak...vicemene sam od sebe... zahadne... zmizel. Domaci merunky, uz trochu prezrale, mnam!

Edit - ale nesnedla jsem to vsechno sama, aby si nekdo nemyslel!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY