andulka01 Vilemina no jo, ale blbe se jmenuje por danou prilezitost (kucharka pro dceru) ![]()
Jídlo a vaření
baltik Jo, to mě taky napadlo..
baltik Jo to je ono
baltik no dodatečně mi to taky došlo![]()
baltik Velká kuchařka od Vaňka je sice moc krásná, ale je těžká jak kráva, s prominutím. Ještě jsou edice Snadno a rychle a Jednoduše a dokonale. Pokud vadí název Kuchařky pro dceru, jsou ještě další díly, Večeře u Florentýny a Snídaně u Florentýny.
Lamicka stačí mi, když si vzpomeneš, jestli do náplně jdou žloutky nebo celá vejce. Kvůli této jediné informaci jsem ten blog vždycky znovu otvírala ![]()
Nemate prosim tip na kucharku (jako knihu), co bychom mohli dat kolegyni ke svatbe? Obcas komentuje, ze ten jeji je chudak, ze ona neumi tak varit a pect, tak spise nejakou zacatecnickou nebo souhrnnou jako vsechno, co potrebujete znat, muze byt i vtipna. diky
Pre mňa je najlepšia táto, ale neviem, či vyšla aj v češtine...

Pinot Noir jen zloutek, ale ja davam cele :) nikdy nevim, co s bilkem
Lamicka Bílek je dobrej do marinády na kung-pao.
Bowle baltik No a co naprostou klasiku? Sandtnerovou?
Hlásím chlapskou porci, roastbeaf na zítřejší párty v procesu.

baltik Kuchařky od Zatloukalové (Florentýna) jsou pro úplný začátečníky podle mě fakt nejlepší. Nedal by se ten název vyřešit nějakým originálním vlastnoručním přebalem s věnováním pro nevěstu? Vaňka mám ráda, ale nevím, zda bych si s jeho recepty poradila, nemít už zkušenosti.
Biely kvet vyšla, taky jsem ji kdysi dostala.
baltik ja bych to "pro dceru" skrtla a nebo prelepila samolepkou s napisem "manzelku" nebo nejakej takovej blbej vtip. Protoze ten obsah fakt je dobrej!
711990 napadlo mě to stejný, kdyby to někomu přišlo moc trapný, dá se udělat nějakej ten přebal
Jestli se u K. pro dceru pozastavuješ nad tou dcerou, jestli se to jako hodí, tak ještě upozorňuju, že je na začátku i fotka se vzpomínkou na dceru, která jako dítě autorce zemřela. Jinak za mě je to skvělá kuchařka a Florentýna má ještě další 4 bez té dcery.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY