continuity někde jsem našla o tom článek, píšou, že mladý se loupat nemusí a když jsou starší, tak loupat nakrájený, prý to jde líp. Pokud zkusím, poreferuju :)
Jídlo a vaření
Ounz Jiné tykve jsou chutnější. Malinké patizinky jsou ale moc fajn nakládané.
Sweet Potato nakladany maly patizonky jsem ted videla v ruskem obchode.....jestli ja ovce je nezkusim.![]()
jakou to ma chut?
Zarinya Chuť toho nálevu
Hezky chřupou.
Sweet Potato hm,asi se udrzim a necham kategorii "dekorace"![]()
Ounz Moje mamka z toho dělá placky, nastrouhá je, přidá nastrouhaný sýr, vajíčko...Ale asi by kvůli tomu patizon nekupovala, spíš, že ho potřebuje zpracovat, když ho od někoho dostane.
Sweet Potato jj ty nakládany a plnělý smetanovým sýrem, to je ono, mnam
999 Jasně
Ounz U nás je oblíbeny patizonovy guláš, jedí to všechny deti i frflavy švagr. Takže jasný oběd, když se v pozdním létě sejde komplet rodina na chalupě se zahradou.
eM Díky
Jsem si sla po poledni lehnout a vzbudila se s obrovskou chuti na krupicovou kasi.
a to jsem tenkrat jak to tu jelo odolala.![]()

Zarinya Mňam! Dala by som si, vyzerá úžasne, ako si tak pláva v tom masielku. ![]()
Zarinya Vypadá úžasně a fialkovej talíř![]()
Isca dik ![]()
Zarinya Já to maslo jakoby nevidím, to bych nepolkla, ale jinak asi vím, co budu večeřet. Dobrý nápad. Mívala jsem se stejným dekorem hrnky, kde jim je konec ![]()
rozarka ja bych bez masla nemohla.![]()
Mam celou sadu i s misou na polevku a omacnikem,ale hrnky zadne.Darek od moji tety
(budiz ji zeme lehka)k prvni svatbe roku 94.....
Zarinya Ty hrnky jsem měla ráda, byly z tenoučkého porcelánu a pilo se z nich krásně. Talíř vidím poprvé zas já.
Hrozně se mi rozrostl rymovnik, jde ho nějak zužitkovat až ho ostriham?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY