andulka01 mnam! uz vim, co udelat k veceri!
Jídlo a vaření
andulka01 Závidím, já taky chci aby mi někdo udělal bramboráčky! :o)
andulka01 My měli bramboráky na večeři v neděli, dostali jsme na ně hroznou chuť. Nemohla jsem najít struhadlo, jediný otevřené krám v okolí Potten Pannen. Tam struhadlo měli, ale 1300,- se mi za něj nechtělo dávat. Pak jsme se s moora , která tam byla se mnou, smály, že pokud se jedná o hadry, víno, nebo jídlo v restauraci, tak nad tou částkou ani nemrkneme, ale za struhadlo, který můžeš mít na celý život, váháme. Nakonec jsem si ho půjčila v restauraci vedle
. A myslím, že moora je po odpoledni stráveném se mnou šla taky dělat
.
Tady je kolektivní všechno
.
999 Dobrý den, já jsem 999 co sem chodí jíst, prosím půjčili byste mi struhadlo? ![]()
Kolektivní bramboráky naštěstí nelezou tak do peněz. Teda kromě struhadel z pottenpannen ![]()
Aranel Ten slanej tvaroh jsem nestihla, pracovala jsem ve čtvrti nez Lidlu.
Včera byly tam vůbec vybraný ryby, třeba dnes zavezou nové, večer to zkontroluju a dám vědět :-) průhonickej je většinou zásoben velmi slušně.
andulka01 Manžel si do nich přidal nivu, já hrst škvarků
.
Je tu někdo, kdo si na bramborák s česnekem namaže povidla? ![]()
Shlednuto v přímém přenosu, doteď tomu nevěřím.
betsey Je to úplně easy, portobello na plátky na másle na pánev, pak přilít teriaky (tu jsem teda koupila, u nás ve večerce maj dobrou, ale receptů je hodně). Hotovo:D

Mha Ne, ale dovedu si představit a nijak mě to nepohošuje
Na jihu se k bramboračce přikusujou vdolky.
andulka01 babiččina bramboračka a vdolky s povidlama!!! ![]()
andulka01 Jedny kalamáry do mrtvé schránky prosím!![]()
Sweet Potato Když budou, jasně ![]()
Magráta zelene.oko Máma dělá bramborové šumpláty, lokše. Ty se potřou sádlem a povidlama... ![]()
nellielovett prosim z jake knihy to je?
Antje BlaBlaBla od Viktorie Sapouškové.
andulka01 no ale ty lokse se mažou buď povidlama nebo česnekem. Divný mi to přijde najednou.
continuity Ale jo, já trochu ujela od tématu. Příště teda zkusim k bramboráčku povidlo a dám vědět ![]()
Tak taková kombinace mě neděsí![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY