999 tak hele, presne ta stejna v mym podani.. ![]()

999 tak hele, presne ta stejna v mym podani.. ![]()

PavlenaSuper :-). Doufám, že potvrdíš, že byla výborná :-).
999 jj, moc jsem si pochutnala!
andulka01 Bylo to tam, kde jsou chlazené ryby, oliheň patagonská. Normální průsvitná plastová vanička.
Garfie Jestli sis pro ni nedošla, tak jsi udělala chybu :-).
999 No tyjo, a já se včera večer rozhodovala zda sjedu z dálnice do Lidlu nebo skáknu do malý Billy u nás. Sakra, lenost zvítězila, byla jsem jen pro mlíko a víno v Bille. Chlazený mořský v Lidlu kontroluju dycky (tuhle tam měli moc dobré krevety), ale v poslední době byly jen a jen ryby. Tak třeba ještě dnes večer..
andulka01 Ty krevety si tam kupuju taky.
viktorka_od splavu tyjo uplne normalka, zprudka na panvicce, chvilku a pak hotovy pomatlat olivac+citron.stava+petrzel+trocha cesneku+trocha soli. A salat dle vkusu kazde soudruzky... ![]()
Pavlena Jestli se zadaří, tak konečně zase použiju grilovací pánev. Ožehnu a pak přesně jak psáno výše :-) Miluju ty karamelizovaný chapadýlka!
andulka01 no presne, ty jsou nejlepsi. Ja delala na normal.panvi, grilovaci nemam, na te by byly chapadylka jeste lepsi...![]()
viktorka_od splavu Já je osolila, hodila do pánve do směsy másla a olivového oleje (na chuť výborný, ale víc to prská), česnek (dávám celé rozmáčknuté stroužky, pak vyhodím), chilli, a pak citron, petržel a čerstvou chilli papričku. Zprudka, ať to není gumový.
Oliheň jsme měli taky. Syn jásal, oliheň, to mám moc rád! (Nikdy ji předtím neměl) Když byla na stole, asi mu to došlo, tak si dal jenom grilovanou zeleninu. Milou oliheň se odvážil ochutnat, když zbyl poslední kousek a zjistil, že mu chutná ![]()
dynda :-)
tak bohuzel, jsem bez olihne:-( zato jsem koupila kimci ve sklenicce:-) netusim jak to ma spravne chutnat, a bohuzel je to sterilovane, ale teda strasne dobre! https://www.lidl.cz/cs/p/vune-asijske-kuchyne/kimchi/p61158
Hlasim, ze muj Lidl (Svobodak) uz olihne nema..
A nema ani kachni prsa a dalsi dobroty minulych tydnu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.