to je lepsi napad nez ten sladky! jenze jak upect nesladky piskot..
jako tohle?
to je lepsi napad nez ten sladky! jenze jak upect nesladky piskot..
jako tohle?
Pavlena jezis ten je dokonalej a dceri vse nejlepsi! Ja se dneska chystala na mazance a na mechac zitra a nebude nic, pac se nepostavim na nohu![]()
continuity nojo, ale to je placka a ne dorta!:-)) já v pečení neumím improvizovat:-( zítra zkusím ten dort a běda, běda vám, jestli se mi nepovede
a pak se uvidí:P
999 zkus dýňovou mouku, bude to echt zelený. Předevčírem jsem z ní (napůl s Jizerkou) pekla mufiny a dobrý.
Makara Super, díky :-).
Makara Dýňová mouka? To jsem ještě nikdy ani nezaslechla
.
999 mandlova, dynova, Jizerka a dobra je mouka z prosa
clothilde Díky :-).
Ad mechový dort. Můžu dnes upéct korpus a rozřezat/naplnit zítra?
Garfie jasne
711990 Tak to už tomu asi neuníknu! ![]()
![]()
Garfie
ted mi doslo, ze vy to vsichni delate na zeleny ctvrtek, co?:D ja jdu dneska na trhani moudraku, to asi zitra dort nesplacam a hlavne nesnim!!!![]()
711990 No právě! Mechový je novodobý jidášek!
Navíc u nás je to speciální den, na zelený čtvrtek se narodil syn! Víš jak, druhé narozeniny...![]()
Garfie jeee to je hezky nahodou! No tak se pokocham vasima vytvorama a dort udelam az ho budu moct i snist!
711990 No já neslibuju, že ho předvedu, jsem fakt děsná kuchařka a péct neumím už vůbec!! ![]()
Garfie Ja teda delam jidase kazdy rok, sousedi uz se na ne trepou!![]()
Jinak jsem si na tebe vzpomnela: Videla jsem mechacek upraveny jako krtkuv dort, ze se ten vnitrek vydlabe, naplni jahodama a kremem a nasype se na to zbytek korpusu. A mas to bez krajeni!
Zkusim ti to najit.
Garfie no ja sa tiež naň zajtra chystám a už teraz mám z toho stres. A som tiež desná kuchárka, tak si potom môžeme tie výtvory porovnať ![]()
Pavlena ten je dokonalej :-)
Luna to je dobrej napad! Jen me desi ten vyrobni postup, to je hrozna prasarna
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.