Pavlena ten je krasnej!!!
Garfie no to je pravda
andulka01 nadrobila jsem teda ještě úplně za tepla, nebyl čas ztrácet čas. Ale spíš byla docela výzva podrobit ty svislé stěn, nabírala jsem do hrsti a prostě to tam připlácavala, patláma patláma..
![]()
Garfie Hele ale, na slano s uzeným lososem? To by mohlo být i z toho mýho špenátu
to je lepsi napad nez ten sladky! jenze jak upect nesladky piskot..
Pavlena no ten je krásnej!! Já se snad nechám zlomit na špenát do dortu...
viktorka_od splavu Vynecháš cukr, přidáš sůl a rozdělíš vajíčka, z bílků pevný sníh, žloutky rozšlehat s trochou vody a dala bych polohrubou mouku? A pekla spíš jako silné pláty, na ten vysokej korpus to není. Mám v plánu takovou třeba roládu.
A na rohlíku je půlkilové balení špenátu vyprodané. Beru ho skoro při kazdém nákupu a dosud se mi nestalo, že by nebyl ![]()
andulka01 Ta špenátová roláda s lososem je super tip. Díky. Až teda rohlík naskladní špenát...
Pavlena krasnej![]()
notna já se hlásím
dort bude ve čtvrtek
andulka01 nadrobila jsem teda ještě úplně za tepla, nebyl čas ztrácet čas. Ale spíš byla docela výzva podrobit ty svislé stěn, nabírala jsem do hrsti a prostě to tam připlácavala, patláma patláma..
![]()
to dopadnu stejne.![]()
Zarinya neboj se nic, taky to tak budu dělat, cukrářský nůž ani špachtli nevlastním (teda zálibně koukám, ale na těch pár dortíků to asi kupovat nebudu). A ruka je stejně nejšikovnější nástroj :-)
andulka01 Tak naslano mě ten dort konečně začal zajímat :-). Ale bez lepku a ještě bez cukru - to už se asi ani upéct nedá :-).
Pavlena Mas to krasny, ty jelito!
Ja uz se zacinam taky tesit, az to odpalim!
Evaeva Ale bacha, v tom půlkilovém jsou ty listy hodně velké ![]()
999 Mandlová nebo kokosová mouka?
notna aha, tak to nemám, já mám dvě vaničky baby špenátu. V tom případě se musí přiznat někdo jiný:)
andulka01 Nevím, já nepoužívám žádnou :-). Jestli s tím máš zkušenost, kterou bys doporučila?
Aranel Asi jo :-).
999 V pečení mám vyzkoušenou mandlovou a mám dojem že se chová celkem standardně, je trochu těžší, ale na plát na roládu myslím úplně ok. Chuť na sladko i na slano v poho.
andulka01 Díky :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.