vanilkamne přijde, že nekynou dost dlouho. Zkoušela jsem, ale vrátila jsem se k receptu od Vaňka. Sice to trvá déle, ale nám chutnají více.
Jídlo a vaření
Tak u nás asi mecháč nebude. V Globusu neměli baby špenát. Koupila jsem aspoň mražený listový, ale nevím, nevím. Kde berete čerstvý baby špenát? Rohlík není odpověď.
brrr V Lidli mavaju.
brrr já bych na ty piškoty špenátovy protlak vůbec nezatracovala. Já z toho delam slané piškotove testo, většinou roládu a barva je krásná, i je to cele výborné. ( Stejně nemám na výběr - nemám mixér a s ponornym to nevymixuji do hladka.)
continuity Já mám strach, aby tam nebyl špenát cítit a aby to tataři následně jedli. Zkusím ten Lidl, dík dorota
A první nádivka.

vanilka mně ten recept funguje, asi protože mi dostatečně dlouho trvá, než to umotám:-P
no, zato u dortu se nešikovnost k dobru nepočítá![]()

(ještě tam zítra přidám maliny, bude se podávat až večer, ale čas jsem měla jen dnes)
continuity hmmm :) chystám se na ni taky, dnes jsem kupovala rohlíky, aby byly zítra správně včerejší :)
brrr čerstvý špenát kupuji v Bille, mají ho zaručeně i vietnamské zeleniny
a růžičková kapusta teď nemá sezonu? nikde ji ted nemají :(
Tulipe já vzala rohliky, co byly doma a koupila jsem veku, protože rohlíky už nemeli. Už na to myslím týden, ale teprve dnes jsem nadrazilana kopřivy. Náhodou, takže jsem to trhala bez rukavic. ![]()
No alespoň ta nádivka je dobrá.
viktorka_od splavu Ale vždyť je to hezký! Jen ty boky jsou takový míň ohazeny. A teda ty oříšky se mi libi, vypadá to z dálky jak ty ,,lístky,, z borovicových šišek;-)
continuity Hmmm!! Na kopřivou nádivku myslím dlouho, ale to asi nepůjde připravit den předem, jak je tam ten bílek naslehanej, co? Že bych to jako celý udělala večer, jen ráno kydla na pekáč s kuřetem....
continuity já ten špenát sekala tyčákem. Žádný zádrhel jsem zatím neobjevila, o výsledku budu informovat zítra:)
Karja a nemohla bys dopředu udělat celou tu nádivku včetně pečení? My jí děláme na zvláštním plechu.
Evaeva To se mi právě moc nechce, já si právě vždycky co nejvic nachystám večer do ledničky a zbytek dělám až druhý den, aby to bylo čerstvé. Ale tak můžu si třeba všechno predkrajet třeba:-D
711990 prosím tě, na tohle kynutí v lednici nelze použít čerstvý droždí?
Karja u té nádivky podle mě nevadí, že není čerstvá. Ohřeješ ji v troubě.
Tak na toto vlákno som v poslednej dobe akosi zabudla. A mala som pri tom ostať. Už mi je jasné, že namiesto spenatoveho prívarku musím zajtra upiecť na obed tu machovu tortu! ![]()
Sú krásne a kolektívna torta je super! ![]()
Karlicka jde, jen to suseny mam lip nauceny davkovani. Kostku bych asi dala pulku? Ctvrtku? Mozna, zs to nekde bude mit Cuketka nebo Maskrtnice napsany.
viktorka_od splavu promiň, mě při pohledu na ta čokoládová vajíčka na mechu, hned napadlo, že už se ti do toho pustili plzáci
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY