...vypadá ten dort výborně!.
Já tedy následující recept nezkoušela, ale vypadá taky parádně. A hlavně jednodušše![]()
https://wholefoodsimply.com/four-ingredient-chocolate-fudge-cake/

...vypadá ten dort výborně!.
Já tedy následující recept nezkoušela, ale vypadá taky parádně. A hlavně jednodušše![]()
https://wholefoodsimply.com/four-ingredient-chocolate-fudge-cake/

Zarinya U nás je problém spíš ten, aby to aspoň stihlo vychladnout.![]()
0zero7 mňam, to vypadá fantasticky ![]()
Miru Vyzerá famózne a mňamózne. ![]()
Zarinya dělala jsem tohle a suchý to nebylo.
Dělala jsem to do takové té kvadratické formy, promazala krémem z philadelphie a polila čokoládou

Zarinya Nene, to nebude ten můj, já tam dávám samy jedlý věci a v tom receptu je natron, do toho se dávají mumie.
Zarinya ono to bylo vláčný bez krému. Vlastně jsem tam dala tvaroh (ne Philadelphii), protože jsem se ho potřebovala zbavit. ![]()
Můžu udělat bešamel do lasagní den dopředu? Neztuhne to nějak?
Evaeva Ztuhne. Jde pak naredit a rozmixovat, ale té práce je stejně jako udělat nový.
Mha hm, toho jsem se bála. Tak já to nechám na ráno, snad mě děti nechají, dneska už se mi to nechce kompletovat.
Vyzkoušela jsem ty ikea koule, bez solamylu a smetanu jsem tam dala celou, nechtělo se mi mít v lednici zbytek, a byl to úspěch nad očekávání. Všichni tři se cpali, že jsem se nestačila divit. Zařazuju do jídelníčku, díky ![]()
Garfie jojo:D porad o tom doma mluvime, tak pevne doufam, ze to dotahnem do zdarnyho konce a dame si ho nekde doopravdovy!
711990 Já vám věřím!! ![]()
Zarinya Prosperina ten mokrej korpus s horkou marmeládou bude nejspíš podle receptu, co jsem sem jednou dávala já. Jinej čokoládovej už nepeču, je skvělej. Ale tu kuchařku má teď půjčenou 711990 mohla bych ji poprosit, jestli by sem dala recept?
Ha, našla jsem ho ve fotkách, snad to bude k přečtení

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.