Garfie v tom cokoladovem je opravdu jen 17 gr mouky? Nni to překlep? Jestli ne, tak musí být výborný, spíš takové jiné skupenství čokolády ![]()
žluťásek jako já moc ráda Šachy, ale té práce! Tohle vypadá, že by mohla být náhrada, málo práce, hodně chuti
žluťásek diky.:-)
žluťásek Diky, ten vypada skvele!![]()
MaeGandal
Přesně, jen jiné skupenství čokolády, proto to chce vybrat nějakou kvalitní a oblíbenou! Moc nechutná dětem (dělala jsem z hořké) a příště do něj přidám chilli!
tužkou tam mám poznámky k úpravě množství, cukru bohatě stačí těch 250 a kakaa dávám jen polovinu, i tak je temně čokoládový.
MaeGandal rekla bych, ze je to variance na brownies. To je taky rozpustena a upece a cokolada
žluťásek podobný len na plech robí aj mama a je to tiež jeden z najobľúbenejších, Zarinya odporúčam. Hlavne dobre poliať kávou a džemom veľmi nešetrit.
Inak mám tip aj na skvelé čoko muffiny s minimom múky, majú vždy úspech aj keď vyzorovo často pokulhavaju :) Recept je vo francúzštine ale cez prekladač je to v pohode.
https://senteuretsaveur.wordpress.com/2013/06/09/muffins-fondants-mascarpone-et-chocolat/
711990 Jaký to je, ty tuňákový vločky, stojí to za to? A doufám, že řekneš, že jo, páč už jsem dneska pytlík objednala. :D
Karoleena no Okonomiyaki si bez toho predstavit nedokazu! Takze to za to stoji:)
711990 Já to okonomiyaki prvně dělala bez, holt taková corohlíkdal betaverze, ale jak jsem to tady znova viděla... No tak asi jsem dobře udělala, s tou objednávkou. :) Dáme si druhý kolo, rovnou tím v příštím jídelníčkovým cyklu posypu i nějaký yakisoba, ať to využijem!
Dneska jsem si udělala k obědu hraškové rizoto s medvědím česnekem a k večeři domo chléb s bryndzovou pomazánkou a pažitkou ze skleníku. Jaro teda klepe na dveře jen váhavě, ale už aby to bylo ![]()
Karoleena m jsme na nej chodili do jedny restaurace v Praze a tam ho meli prave s hejbajicim se tunakem, takze jsem rovnou objednavala:))
marieu domáci chlieb s bryndzovou pomazánkou a pažítkou
Môžem prísť k tebe na večeru? ![]()
betsey dneska bude čerstvej chleba, zvu tě! ![]()
marieu čerstvý chlieb, to mi nerob, keď sa nemôžem pohnúť z okresu ![]()
betsey já jsem fakt mimo- myslela jsem, že pohyb mezi okresy měli povolit od pondělka 12.??
a inak mám strašnú chuť na šalát Niçoise, ale nemám ani vínny ocot ani dijonskú horčicu a ani nikde u nás nekúpim. Asi to nemám čím nahradiť, aby to bolo aspoň približne rovnako dobré, že? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.