viktorka_od splavu díky.
videla jsem nekde kvetak peceny vcelku, to me laka.
viktorka_od splavu díky.
videla jsem nekde kvetak peceny vcelku, to me laka.
Dostala jsem rebarboru. Chystám se buď na bublaninu nebo, a to spíš, na koláč podobný tomu od andulka01 . Jen místo kefíru dávám jogurt a přidávám posypku. Akorát přemýšlím, jestli nezkusit něco lepšejšího, akorát nevím co ![]()
brrr zkus pod tu rebarbora dát buď tvaroh,
nebo pudink
https://www.labuznik.cz/recept/rebarborovy-kolac-s-pudinkem/
Nebo se sněhem
https://www.labuznik.cz/recept/mandlovy-dort-s-reveni-a-snehovou-cepickou/
Tvaroh
https://www.labuznik.cz/recept/rebarborovy-kolac-very-cheesy/
Dadoo Dík, asi se budu volně inspirovat.
Minule tu byla hrášková polévka. A do klasické hrachové polévky, tu děláte jak? Já si teď kupuju hrách předvareny, takže je to rychlovka, plus to vařím trochu déle abych měla jistotu, že to je pořádně povařené a nebude to děti nadymat. Ale nějakou zeleninu jsem tam také dávala do základu osmahnout.
Karja ja delam ze zlutyho pulenyho, osmahnu cibulku, pridam ten pulenej a zaleju vyvarem
Ounz Nedavno ve skole decka vyplnovaly anketu o mamince. Byla tam otazka: Jake je oblibene jidlo a piti moji maminky? A jedna holka tam napsala: UTOPENCI A ALKOHOL.![]()
jen jsem si na to vzpomnela.![]()
Luna jejda ![]()
Luna ale to jsou myslím , dost podpasove otazky![]()
Karja hraskova-kremova-polevka
Já jsem nedávno dělala tuhle z Rohlíku a byla výborná. Naši kluci si do toho naházeli spoustu smažených kuliček. Jen jsem to teda nepasírovala, ale hodně jemně umixovala.
Karja zo žltého poleného robím podľa kucharky pro dceru
Luna šiš
Ale já už tady vyprávěla historku kamarádky, učitelky na prvním stupni, jak si dítě přineslo do školy na svačinu omylem flašku slivovice!
Nemáte prosím někdo ověřený recept na pizzu z kvásku? Mám k dispozici pšeničný i žitný.
Díky!
Hanka H jedine od Maskrtnice, ale dneska si neupeces, chce to cas. A je fakt vyborna, delam na ocelovem talu na 300°C
711990 Díky, vyzkouším, mám ji v plánu v dalších dnech.
Garfie My jsme jednou vyhmatli na svacinu vinny strik.
Holcicka dosla sama do sborovny, ze ta stava divne smrdi.
Hanka H tak urcite udelej vic a dalsi den muzete mit ze zbytku testa bajecnou focacciu!
Hanka H tak urcite udelej vic a dalsi den muzete mit ze zbytku testa bajecnou focacciu!
Tolik zdravého jídla několik dní po sobě?!![]()
![]()
Hanka H vsak z kvasku je to zdravyyy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.