Garfie My jsme jednou vyhmatli na svacinu vinny strik.
Holcicka dosla sama do sborovny, ze ta stava divne smrdi.
Ono je to hned ![]()
Garfie My jsme jednou vyhmatli na svacinu vinny strik.
Holcicka dosla sama do sborovny, ze ta stava divne smrdi.
Ono je to hned ![]()
711990 Pizza dle Maštrtnice byla výborná! Jiná než klasická, ale přišla mi taková nějaká (v rámci možností) zdravější. Určitě zařadím do repertoáru!![]()
Hanka H no uz mam taky zadelano!
Ounz Nedavno ve skole decka vyplnovaly anketu o mamince. Byla tam otazka: Jake je oblibene jidlo a piti moji maminky? A jedna holka tam napsala: UTOPENCI A ALKOHOL.
![]()
Já jsem si koupila celer na rohlíku a je obří a čistej, kdyby někdo chtěl dělat ten pečenej podle Ottolenghiho ![]()
Ounz Dala by si odkaz? Nemôžem ho nájsť. ![]()
Biely kvet pro pripad, ze jsi chtela recept, nasla jsem zde:)
Jakou vaříte rýži na smaženou? Úplně nejlepší by bylo, kdyby ji měli na rohlíku ![]()
notna COOP premium:-D Hele to je ryze, co se snad nikdy nerozvari:-D div světa:-D
notna COOP premium:-D Hele to je ryze, co se snad nikdy nerozvari:-D div světa:-D
Ounz Já zkouším na zítra polévku z pečeného celeru, jsem na ni zvědavá. Kdyby byla dobrá, bylo by to fajn, taková další polévka na kterou se nakoupí i u nás v samosce;-)
Karja Jen aby nebyla plastová
Jak kdysi kolovalo v nějakém hoaxu.
Polévka z pečeného celeru je u nás oblíbená. Tak ať vám chutná!
notna vsechno varim z basmati
711990 To já taky. Jsem si říkala, jestli není některá na to lepší. Doma vařím z basmati vše kromě rizota.
notna mozna ze se da pouzit i jasminova?
711990 To bych mohla zkusit. Něla jsem na mysli i značku rýže, která je dobrá. Nám kdysi zachutnala basmati od country life, teď na rohlíku jsem kupovala od M&S, která nebyla špatná, ale nic extra.
notna jasny, chapu. Ja kupuju odjakziva M&S a prijde mi dobra, no:))
Máte někdo prosím robota Kitchen Aid mini? Prosím o názor.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.