Tak clovek si da chladit bagety po upečení a po piatich minútach pride a takmer zozrate. ![]()

Tak clovek si da chladit bagety po upečení a po piatich minútach pride a takmer zozrate. ![]()

Janulik03 tak super, dobrý byly, povedly se!
RoSa Já dávám do mrazáku 30procentni smetanu, nacnutou, když nespotřebuju celou, Už jsem z toho dělala ganache a dobrý. Tak snad mascarpone by se mohlo chovat obdobně. Teď tam mám dve už nacnute:-D, jako do omáčky kde je důležitá jemnost se to bojim dát nebo vyslehat na dort taky asi ne, ale třeba na něco na zapečeni a tak to dám.
Dneska jsme dělaly dort:-D Jako nevím, asi se neptejte z čeho, ale mám tu fotku pro 999 . Není to povedená fotka, fotila to dcera, ona teď všechno fotí:-D, udělala třicet fotek z peceni, ale dort je jen na jedné:-D Ale záměr jasnej, tyranosuara Rexe nechtěla, chtěla motýlka no!
No tak dobře ten dort ma pečeny korpus, pak dva termixy, co by jinak prošly, pak vrstva piškotů macena ve směsi kávy a Cara, a pak tvaroh. Dětem to moc chutnalo, a to na dorty vybíravé jsou. Je to takovej Termix dort:-D

Karja to je super
Dýňovo-jablečný koláč. Moc dobrý, hodně sladký. 
Sweet Potato Já jsem minulej týden dělala dýňový cheesecake. Tak to si udelejte, to bylo tak dobrý že jsem si to sama třeba čtyřikrát pochválila před jedním člověkem a pak před dalším a před dalším....a teď před vana:-D Nejlepší prostě:-D
Karja Tak šup sem s receptem!
Sweet Potato oo, vypadá pěkně, recept by byl, prosím?
Sweet Potato Hele, ja si ho pozměnila trochu. Výchozí byl ale tenhle asi Cheescake
Já si myslím, že neuděláš chybu s žádným nalezeným receptem. Ta skořice s dýně, no mňam jako!
Karja ten dort je krasny a pavi sa mi tvoj tvorivý pristup k surovinam
Sweet Potato to je uz z fotky žrave
Karja Já myslím, že je úplně boží :-).
Dýňovo-jablečný koláč
300 gramů dýně hokkaidó, bez semínek, rozsekat v robotu200 gramů jablek, oloupaných, nastrouhat nebo rozsekat s dýní150 gramů ovesných vloček 100 gramů rozinek (ty jsem samozřejmě vynechala!)1 čajová lžička mleté skořice ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku 1 špetka mletého hřebíčku 380 gramů hnědého cukru (dala jsem cca 200 g obyčejného, sladké je to i tak dost)5 vajec 150 gramů slunečnicového oleje 200 gramů hladké mouky, plus na vysypání1 čajová lžička jedlé sody Péct na 170' 50-60 minut
240 gramů moučkového cukru 50 gramů másla, pokojové teploty, na kousky60 gramů čerstvého sýra10 gramů citrónové šťávy 50 gramů mletých pekanových ořechů, orestovaných na posypání
Ounz před chvílí jsem vytáhla z trouby tvou jablečnou bábovku a je moc dobrá! Vláčná a voňavá. I zbytek rodiny se tváří spokojeně :)
bram tak super
to mě opravdu těší...a dnešní zjištění, druhej den je stejně dobrá..
Sweet Potato super, díky :)
Jako myslíš přístup koupim 12 termixů a pak je musim dát na dort? Ale přísahám, že to dítě je jedlo snad rok, ale náhle přešlo na řecký jogurt na čokoládě:-D Není hloupá!
Karja
prepac, ale aspon si sa vynašla. Ja by som to takto nevymyslela .
Bahlsen je vynikající. Ty polomaceny rolky nebo susenky jsou vyborny. To samy prodavaji v Lidlu, v mlecne i hořké, ale znacku nevim. Krabice jsou castecne modre nebo cervene.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.