stes jj, ty z lidlu jsou skvělý.
A teď tam mají strašně moc druhů ořechů, mandlí, brusinek a dalšího v nejrůznějších polevach a čokoládách.. .
To je TAK příšerně dobrý.. Strašně moc! Varuju, nechoďte tam! ![]()
stes jj, ty z lidlu jsou skvělý.
A teď tam mají strašně moc druhů ořechů, mandlí, brusinek a dalšího v nejrůznějších polevach a čokoládách.. .
To je TAK příšerně dobrý.. Strašně moc! Varuju, nechoďte tam! ![]()
Dadoo jo, potvrzuju, je to tam nebezpečný... já miluju tyhle

RoSa já koupila snad 10-12 druhů a všechny jsem promichala a teď, bohužel, pořád uzobavam a hřeším. ![]()
Prosim tě, buď jsem slepá nebo nevidím, jak to dýňové pyré. Ale předpokládám upéct a rozmixovat?
Sweet Potato Aha,ne, já to dynové pyré dělám že to rozvarim na trošce vody. To pečené pyré je dobré asi do jinych zakladu jídel, to se totiž třeba ještě osolí, dají bylinky. Do koláčů bych to teda jen rozvarila. I když to skládaju do mrazáku tak to jen vařím.
Karja Jasně, díky.
Sweet Potato Já to budu dělat zase o vikendu:-D.Tentokrat dám asi riccotu, pyré, tvaroh, jedno vajíčko.
Moje děti jsou ujetý na dýně, jako většinou je zabaví a nechtějí je vydavat Naštěstí nám teď daroval kamarád několik ozdobných, takže je vyměnily za hokaida. včera jsem jednu ozdobnou vyhazovala již s krásným bílým plesnivým povlakem z komody na oblečení té starší dcery. Si ji tam ulila:-D. Nedaleko od nás je statek, kde mají na poli vystavené ty dýně s cenou od-do a dle vlastniho uvazeni velikost (ale opravdu uvážení nikoliv navážení) člověk dá peníze do kasičky. Takovej nonstopac s dynema:-D. To se jim moc líbilo.
Já teď mám ještě jednu spagetovou. Co s tím děláte? Já počítám, že to budeme jíst jen my dospělí,přece jen je to trochu nezvykle....ale musím to zkusit, na farmě jich ještě mají plno k prodeji a fakt za směšnou cenu. Hokaido velikosti akorat na polévku jsme kupovali za 15Kc,-!
Dnes francouzská cibulačka. Myslím, že se mi povedla předpisově a byla výborná, ale stejně se mi poměr výkonu a vynaloženého času moc nelíbí, v dohledné době určitě opakovat nebudu. ![]()

Pinot Noir Ale dala bych si!
Karja Klasické špagety s červenou omáčkou a sýrem. Boloňskou nebo jen rajčatovou, mozzarella, bazalka...
Sweet Potato Jasně, takže nakládat s tím jako se spagetama:-D Takže s kečupem si to třeba děti daj:-D
Pinot Noir teď mi teda děláš fakt chuť!
Pinot Noir teda vypadá luxusně. Já ji posledně zkazila, asi jsem nechala málo odpařit víno, takže pak měla ocásek. Ta práce je teda děsná, to souhlasím.
Asi poprvé v životě se mi špatně vyklopila babovka.
Samozřejmě ta, kterou jsem pekla v deset večer, abych ji zítra odvezla na návštěvu. ![]()
Pinot Noir ta vypadá krásně, mňam
Já jsem uvařila polévku z pečeného celeru a musím se pochválit, je výborná:-)
viktorka_od splavu celer nakrájím na kostičky, dám 4 stroužky česneku, tymián, rozmarýn, osolím a peču v troubě do změknutí
Osmahnu cibulku, uvařím 3 menší brambory, osolím, opepřím, přidám celer, smetanu a rozmixuji
Jinak recept je z mého oblíbeného guilty pleasure Všechno, co mám ráda ![]()
Magráta dekuju!![]()
Já dnes byla ve škole vyrábět halloweenské cookies. Asi měly být děsivé, ale vyšly mi jaksi roztomile, nedá se nic dělat! ![]()

Garfie ty jsou krásný ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.