Jídlo a vaření
Victoria děkuji, mám čtení na večer a v neděli snad ochutname :)
letolet Já jsem dělala verzi těsto - do lednice v míse přes noc - ráno vyndat - v té míse nechat hodinu stát - vytvarovat - nechat asi puůl hodiny kynout - pak plavací test. A použila jsem med.
Tvarování - udělala jsem kouli, propíchla koncem vařečky a roztáhla otvor.
Victoria to kynuti v lednicí mi vyhovuje, jednak se ta práce pěkně rozloží a pak je tu šance stihnout pozdější vikendovou snidani
Sweet Potato Tak tie sú ukážkové, hneď by som si jednu dala....![]()
Aký je to recept, prosím?
Biely kvet Děkuju
kostka droždí, (42g)150 gramů vody 500 gramů polohrubé mouky 400 gramů tučného tvarohu 1 polévková lžíce soli (té dej určitě míň!)1 čajová lžička celého kmínu
Sweet Potato Ďakujem
Tvaroh jemný či hrudkovitý?
Sweet Potato ty jsou profi..![]()
Biely kvet Jemný.
Zarinya Děkuju!
Sweet Potato Díky, byly fakt dobré. Ty tvarohové bulky vypadají moc pěkně. Jen mě pobavilo, že já tu dám recept na bagely, který je na čtyři strany a recept na bulky je jen pár slov a čísel:-)
Victoria Protože recept na 4 strany by mne porazil. (Vůbec nepochybuju, že ty bagely jsou o ty 4 stránky taky lepší!)
K těm houskám samozřejmě byl i postup, ale ten je asi celkem jasný, tak jsem ho neopisovala.
jak děláte houbovou omáčku? mám tady od maminky podušené hřiby zavařené ve sklenici...
edit: hotovo, bylo to jednoduchý...
Nepouštějte mne na trh!

Sweet Potato Jelas tramvají nebo autem?:-D:-D. To bude zelený týden, děti,manžel nadšení:-D
Hele ty tu nať takhle od celeru trhas? Pak to nějak déle vydrží?
Sweet Potato Karja k čemu se dá nať z celeru využít? Jojo - taky jsem si donesla celer s natí ![]()
Karja Tramvají. Ale k tramvaji autem. Blesková akce. Skočit do tramvaje, vyběhnout k prvnímu stánku se zeleninou, velký voči, chci úplně všechno! Ještě že pršelo, to odradilo od dalšího. Dvěplné tašky a Šup zpátky do tramvaje.
Jestli je lepší s natí nebo bez, to nevím. Ale potřebovala jsem minimalizovat. Využití určitě má, myslím, že ji někdo suší do bylinkové soli.
(Ta na fotce je celer řapíkatý)
Luna Udělala jsem tu tvou korejskou palačinku. Mne neurazila, ale muž byl tak nadšen, že si nechal poslat odkaz a pustil si to video. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje