RoSa Není to oxymorón?
Jídlo a vaření
Sweet Potato je, ale bojim... myslela jsem něco jako puding+salko+rum třeba...?
RoSa Ani z varenejch to nechces riskovat?
Vari z těch mám radši vajíčkovou pomazánku ![]()
žluťásek Přísahám, že jsem si printscreenovala ten tvůj dort, ale nemůžu to najít u sebe ani tady na fóru. ..nemáš to nejde po ruce? Děkuji, dekujj
RoSa Ja mam recept, kde se ten vajecnak dela ve vodni lazni, kdybys chtela. Jinak loni jsem delala neco ala vajecnak jen ze salka, kondenzovanyho mlika a rumu a dobry to bylo.
RoSa tak si kup bombardino.
RoSa Pudink? To pak leda nalejt na buchtičky, ne?
Vari jo ve vodní lázni? tak to jo, to bych si ráda poznamenala...
v mezičase už je hotovej z toho pudinku, taky dobrý... ale ty vejce ve vodní lázni bych zkusila příště
Sweet Potato tak je to hustý, žlutý a chutná to po rumu ![]()
RoSa Na IG je jako jana_smid_winterova, delala jsem podle ni i baileys. Ja s vodni lazni zkusenost nemam, tak jsem ho zbabele delala v pomalym hrnci, ale vysledek je super.

žluťásek ooo děkuji. Tak na to mi chybí dost surovin! Ještěže se připravuji včas. Nechápu, kam jsem to uložila neuložila!
RoSa Letos jsem místo vaječňáku dělala bejlís, je tam přesně co píšeš, puding, salko, rum. Jo a liju si to do kafe. :D :D
Mne tyhle sladky husty zbrdoly nechutnaj, kupodivu. Ale dneska jsem dostala svatojanskou orechovku a vanocni zazvorovici a tusim, ze to bude pro silny povahy. Ochutnat nemuzu, ceka me cesta autem domu.
Kokoska mně se ty domácí lepivé likéry úplně protiví. A pořád mi je chce někdo dávat.
Vlastně jsem si vzpomněla na nedávnou debatu o odmítání dárků - tohle je asi ta jediná věc, o které jsem dárcům řekla, že to opravdu u nás nikdo nevypije. Jinak by hrozilo, že nám to budou vozit opakovaně.
Určitě tady někdo má osvědčený recept na tvarohovou štolu. Nemá? Děkuju předem.
Delate vanilkovy rohlicky se zloutkem nebo bez?
brrr jsme probíraly v Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
RoSa Je, děkuju. Věděla jsem, že to tu někde proběhlo.
žluťásek Myslíš, že můžu udělat víc pater, nebo to jako hodně lehne? Myslela jsem, že udělám dva menší korpusy a dám na jedno či dvě prokrojení i nějaký krém, ale ono to asi je dost těžké, co?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje