Ounz nase maso prodavaj na rohliku? Potrebuju to z jedne vody na cisto. Nejak to tam asi nevidim.
Jídlo a vaření
0zero7 no ten jogurt za to stojí. Naše maso tam prodávaj, pokud to teda nezmenili ted recentně, ale teda nakupuju v pze...tak nevim?
edit koukám znovu a maji
Ounz ten reckej jogurt je dokonalej!
Ounz koupila jsem jogurt, diky! Nase Maso jsem nenasla, ale kosik byl plnej masa, syra, laskomin, i chleba a bagetu jsem prihodila, nejaky nugaty a tak, Campari a vina. Mam radost, ze budou mit radost ![]()
Ounz Doufam, ze jo, zas lepsi nez posilat neco odsud, plus jidlo je jeden z nej darku!
0zero7 Haha, já si teď na Rohlíku objednala stromeček!
Přiletíme zítra, v neděli je rodinná oslava a za týden Vánoce, program plnej. Tak jsem zvědavá, akorát mi napsali, že mi ho dovezou dnes (nemůžeš si tam objednat přesný termín), tak to byla i s časovým posunem trochu kovbojka doladit, ale snad to klapne!
Garfie bozi! Zrovna mi mama posila fotky jak desne snezi Tak Se priprav! ![]()
0zero7 Sněží, sněží nádherně! To vánoční volno mi začíná pohádkově.
0zero7
Mně posílá fotky každý, ale my letíme v teniskách, jsme totálně nepřipravení! ![]()
Garfie Šťastnou cestuuuuu! ![]()
Kan desne je Po olomoucku "strasne moc" hezky to je!
Sweet Potato Děkuju! ![]()
Garfie šťastnou cestu bez kalamit, ať to rychle utíká.
continuity Děkuju moc! Můj bratranec letí za synem do Austrálie a už mu odložili dva lety, příbuzný od kamarádky zase uvíznul někde v Africe, kde už tři dny čeká na spoj, tak snad si to vybrali za nás! ![]()
continuity můžeš sem, prosím, dát recept na ty medovníkový koule? díky :-)
Magráta https://www.pidak.cz/recept-medovnickove-koule-naprosto-luxusni
Do těsta žádný cukr a šest lžic medu. Zároveň ty upečené placky rovnou trochu rozmrvím ještě horké. Ztvrdne to na kámen, líp se to mixuje nadrobene.
Niekto má rád steak, niekto veggie.
nemáte někdo osvědčenej recept na vaječnej koňak bez vajec?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje