Potrefenáhusa no,ty okatý s vlahou střídkou sou nej
jinak věci z mrazáku (až na led a zmrzku) taky nemusím,nějak mi to tam zůstává..
Potrefenáhusa no,ty okatý s vlahou střídkou sou nej
jinak věci z mrazáku (až na led a zmrzku) taky nemusím,nějak mi to tam zůstává..
Ounz já zas fakt nesnesu ten "odleželej" led, brrrr
viktorka_od splavu no odleželej je hnusnej, to jo, ale mně neodleži, já piju vodu s ledem furt
a ja mám v mrazáku hlavne mrazený hrášok, do omelety alebo polievky ako keď nájdem
a keď je sezóna jahôd, narobím jahodovú dreň, ale tá sa v mrazáku dlho neohreje eee teda neochladí :-)
Ounz já ji právě nepila vůbec, ale co máme výrobník tak si taky dám:-)
Potrefenáhusa Přesně. Předtím jsem měla dva mrazáky a jsou nacpaný kravinama (třeba půlkou kance co už nikdy neuvařím). Teď mám taky ten malej šuplík nahoře v ledničce a spokojenost - vejde se tam akorát mražená zelenina, kostičky vývaru a gelový polštářky na obklady. Víc nepotřebuju, protože to mražený mi taktéž nechutná.

edit: sakra, takhle velký jsem to nechtěla! ![]()
Přišla jsem domů a udělala jsem si pomazánku z červené řepy a křenu. Až pak mi došlo, že to nemám na co namazat
. Tak jsem sesypala všechna semínka co mám, zalila vodou a za hodinu upekla v troubě. Je to výborný, jdu namazat ten zbytek...:-).
RoSa to vypada moc dobre,recept by byl?:-)
999 no..to už je jenom krůčeček ke kváskovýmu chlebu (
muheheheheee, mám tě)
Ounz Když já mám hraniční testy na lepek...:-(. Ale mě by stejně nejvíc bavilo na ty chleby vyřezávat ty obrázky :-).
999 noa pak je můžeš rozdávat
(já jich víc rozdám, než sním..) to s tím lepkem mě mrzí, já bych si zoufala..
co dům dal! ![]()
- lilek opečenej na oliv.oleji v těstíčku (mléko, vejce, polohrubá mouka, sůl, provens.koření)
- mleté maso na opečené cibulce, následně smíchané s předvařenými celozrnnými vrtulemi
- rajčata podušená s bazalkou atd.
- na závěr lilek, parmazán
vše navrstveno a pak zapečeno v troubě
RoSa dik.:-)
delam neco podobneho,jen bez testovin.tak zkusim priste.
Ounz Mně to vlastně nevadi... Od dětství jsem vlastně dobrovolně na "bezlepkový" dietě, jako bych to tušila. Rodiče do mě nikdy nemohli dostat pečivo, vždycky jsem jedla všechno bez :-). I tatarák jím vidličkou rovnou z mísy. Chleba jsem si dala jen tehdy, když jsem měla chuť na sádlo a škvarky. Mám i jiný potravinový alergie, teď na mě zkouší histaminovou intoleranci... Když jsem si přečetla, co je ta dieta za hnus, odmítla jsem ji držet :-).
999 to je zajímavý, jak to dítě intuitivně ví, co mu dělá/nedělá dobře
RoSa Je to pravda, rodiče by se někdy měli zamyslet nad tím, co dítě nechce jíst. Moje kamarádka odmítala jíst brambory, a pak se zjistilo, že má nějaký problém s ledvinami a ty brambory jí nedělaly dobře...
999 jejda, to je náročný, tak to opravdu nezávidim..
Ounz Hele, každý má něco :-). A můj doktor říká, že alergikům se většinou jiné nemoci vyhýbají. Tak snad to tak je :-).
999 No jo, protože ten imunitní systém je tak vybuzenej, že všechno ostatní zabije. (Představa, že k nějaký pylový alergii člověk dostane ještě chřipku, je dost děsivá
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.