VeronikK Já chleba balím do vaků od kabelek, aspoň k něčemu jsou!
Jídlo a vaření
Gatita ja ho davam do mrazaku a je vystarano:-)) v pytliku vetsinou, ale v papirovym nebo v uterce taky mozno. jen na par dni ale.
neco nezdrave vyzivy;P

viktorka_od splavu to je obalovanej květák? ![]()
Ounz jojo:-)
viktorka_od splavu mmmmmm ![]()
Kolik vás na to je ? Já bych nad tím strávila celej večer.
Když dělám pro nás dva tak z necelé půlky. Tohle vypadá na poctivý dva.
Tak Betty nee, je to z jednoho, pro 4. obalovani mam zmakly a smazim na dvou panvich, veslo se to vsechno naraz
Tak Betty viktorka_od splavu tak tohle množství běžně dělám pro dva.
My ho máme totiž moc rádi i studený, takže se chodí a ujídá dál, zastudena. ![]()
No, studený to u nás taky, ale můj muž jenom oběd. To já pak chodím dokud je co. Možná je to jediný jídlo, kterýho se dokážu přežrat a je mi pak těžko.
Ale tak ta půlka, já se musím držet, chodila bych na něj i v noci.
Dadoo Přesně, to je jediný jídlo, kterýho at se udělá kolik chce, tak to do večeře nezbyde, protože se to pořád jí i studený. No mňam.
Já dneska aspoň dělala ten zmiňovaný falafel a smažila jsem ho a je to teda povedenější než jen pečený;-).
viktorka_od splavu
to už jsem tak dlouho neměla!
viktorka_od splavu Já jsem normálně myslela, že to jsou škvarky.
No, zítra valím koupit květák, mňam!
Luna skvarky by taky nebyly marny:-)
viktorka_od splavu No jo, manžel teď dělal, výjimečná záležitost u nás. Ale se přiznám, že je od malička mám děsně ráda.![]()
Luna ja uz je doma nedelala leta... mivame je jednou do roka ze zabijacky, je to lahoda
viktorka_od splavu A víš ty, jaká je lahoda čerstvě vytažený špek z udírny??
Ještě teplý, co se sám na jazyku rozpustí.. Boží!
Tedy stačí mi 1-2 mikrotenké plátky, ale ty si musím dát vždycky. ![]()
viktorka_od splavu Taky jsme měli minulý týden, mám ho moc ráda. Já žampóny a květák obaluju v sáčku, to je hned. Sice větší spotřeba, ale jednou za čas mě to nezabije. Jím to teda stejně jen já a manžel. Kluci nic smaženého nechtějí (mimo kapra na vánoce).
Luna Škvarky jsem před svátkama dostala od kolegyně, co si je taky dělá doma a ještě nějak v troubě. Původně je prý dělala v hrnci. Budu se muset zeptat na podrobnosti. Jsi mi udělala chutě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY