711990 ze lžíce to ale vždycky oškrabuju,když peču, aby mi tam nic nezůstalo..ovšem je možný i postup odvážit si množství medu bez ohledu, co zůstane na lžíci a s tou si pak poodejít stranou a vrazit si jí do pusy
Jídlo a vaření
Ounz soucitim s tím chlebem,já mám ted v troubě chleba na návštěvu,dost se přilepil k osatce,ale furt doufam,ze bude aspoň k jídlu
edit:

Vážit med do receptu mi přijde OK, dam na váhu mísu s ingrediencema, vynuluju a přidám po lžickach med, kein problém?
LSD jsem teď koupila poprvy a chutná mi samotný,chodím na nej se lzici
...zkusmo jsem ho trochu strcila do guláše,kterej mi přišel takovej jalovej,ale nebylo to teda úplně ono.
Potrefenáhusa chleba je krásnej! Ten můj je normálně k jídlu když člověk odkrojí tu připálenou kůrku (ja to jedla i s teda) a kromě tý černoty i docela hezkej
prostě pešek někdy..jinak tyhlety za drhely se mi zásadně stávaj u věcí, který ‘někam jdou’
lsd neznám(teda to drožďí) ale píšete tu o něm tak zajímavě, že by jeden hned šel a koupil..
Ounz chutná to jak mírně kvasnicova strouhanka ![]()

Potrefenáhusa hele na to už sem někde koukala, to je karma
to musim koupit
LSD jsem teď koupila poprvy a chutná mi samotný,chodím na nej se lzici
...
Mně než to seplo... :-D.
Potrefenáhusa Náhodou,chleba je krásnej! I když to u chleba asi není lichotivý přirovnání,vypadá jak ze dřeva. Ale myslím tím,že se nemůže nelíbit. A už vůbec nechutnat. ![]()
Ounz soucitim s tím chlebem,já mám ted v troubě chleba na návštěvu,dost se přilepil k osatce,ale furt doufam,ze bude aspoň k jídlu
edit:
Vypadá moc lákavě!
Ještě jsem nikdy domácí chléb nepekla, ale přemýšlím o tom. Asi to zkusím.
coralline Mně se med na lžíce odměřuje zrovna dost špatně. Už jsem kolikrát těsto na perníky musela hodně zahušťovat, protože rovnou lžíci medu prostě nenaberu.
Potrefenáhusa Určitě ho schramstnou i s ošatkou,![]()
Ounz to je presne muj postup
Potrefenáhusa tak ten tedy je. Úplně se mi sbíhají sliny
Potrefenáhusa "vylízaný talíř máte jistý" hlubiny kreativních marketingových textů ![]()
Lilly_Ku chvíli sem přemýšlela o čemže se tu teďkom diskutuje..
Lilly_Ku to je trosku blink,taky jsem si všimla
Vážit med do receptu mi přijde OK, dam na váhu mísu s ingrediencema, vynuluju a přidám po lžickach med, kein problém?
Tak s tím zrovna problém mám
já mám tenhle typ váhy a celou mísu s ingrediencema tam nenarvu. Budu muset příště aplikovat postup podle baltik (nebo Ounz
)

coralline takovouhle vahu bych asi vubec nedokazala pouzivat
to ma uvnitr nejakou vyjimatelnou misku nebo je to v kuse?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY