A abych se vratila k tematu vlakna, tak vcera jsem ve svem oblibenem mezinarodnim supermarketu zakoupila zraloci stejky, a uz se na ne velice tesim ![]()
Jídlo a vaření
continuity Teď jsem slyšela v rádiu, že v nějaký společnosti můžou zaměstnanci čerpat víc dovolené za podmínky, že to neohrozí termíny a projekty. A že letos vyčerpali o jednu třetinu víc a na produktivitě a výsledcích firmy to nemělo žádnej negativní výsledek. Takže ještě zjistit, co to bylo zač a jak platěj a maj mě tam.
MP Marge ja vim, ze v Americe je to s dovolenou dost strasny, resila to jedna HR stlouparka, kterou ctu na Forbesu, ze pokud seniornejsimu cloveku nabidnou jenom ten jeden nebo dva tydny volna, tak nezbyva nez vyjednavat, protoze na regeneraci to vazne nestaci. ale at se nedaji.
ale to co mate vy je i na ceske pomery docela slusne.
Karja 999 viktorka_od splavu Ráno to poletí, teď už jsem vyřízená a ležím s dětma v posteli.
dynda Ha, já jsem se odstěhovala mimo její zónu, ale ona s tím jede hodinu a půl autobusem! Dnes teda náhodou hodinu hlídala, musela jsem na pracák.
Krevety a koriandr asi ani nikdy nejedla.![]()
Karja no tak to u nas bychom si nevzali ani to, co nam dava zamestnavatel. a nikdo nema problem cloveku prislibenou dovolenou zrusit, protoze je kseft na obzoru. (az to udelaji me, tak tu vypoved napisu na prvni car papiru, co najdu v sufliku, zdrzovat s upravou a tiskem se nebudu.)
MP Marge ja vim, ze v Americe je to s dovolenou dost strasny, resila to jedna HR stlouparka, kterou ctu na Forbesu, ze pokud seniornejsimu cloveku nabidnou jenom ten jeden nebo dva tydny volna, tak nezbyva nez vyjednavat, protoze na regeneraci to vazne nestaci. ale at se nedaji.
ale to co mate vy je i na ceske pomery docela slusne.
Ano, ja si toho velmi vazim. Jsme neziskovka a pani reditelka ze snazi kompenzovat nase (relativne) nizke platy prave ruznymi vyhodami. Nikde jinde jsem v praci nemela takovou pohodu ![]()
Krekry ze zbylýho kvásku..lahoda (jinak se popeče chleba ještě)
Karja To byl stopro brněnskej Artin (nečekaně IT), mně ta neomezená dovolená přijde jako dost zajímavej experiment a moc jim v tom fandím, protože jestli jsem si ve svém prvním zaměstnání vypěstovala k něčemu téměř až fyzickou nesnášenlivost, tak je to tzv. dělání hodin, když se čas od času přihodí, že člověk z všelijakýho důvodu nemá třeba už po obědě nic na práci, ale stejně musí sedět u PC a točit se na židli do 17:30. Mít v takových případech možnost si vzít půlden volna, obejít si třeba v klidu úřady, když je potřeba, neřešit štempl na propustku k lékaři i když si jdu jen pro blbej recept, aby mi pak nechyběly v docházce hodiny, a současně se netřepat, že mi pak nevyzbydou dny na vánoční svátky, ach, to by byla krása. :) No nic, končím s offtopicem!
Mam hodně velkej bochník
(chlubychlub)

Karoleena Sakra, Brno je daleko a IT taky. Taky končím s off topicem, ale vidím to uplně stejně jako ty!
Karoleena ja rekl klasik, lidem nevadi osm hodin denne pracovat, lidem vadi chodit do prace a tam se osm hodin nudit.
Nějakej nápad, co s haloumi sýrem? Našla jsem kombinaci s čočkou a rajčaty, ale přítel se na to kouká dost nedůvěřivě![]()
tina hodit na pánev s oliváčem a rukolovej salát k tomu (nebo něco zelenýho).
tina prakticky s čímkoliv, jen opéct nebo ogrilovat. Pro nedůvěřivce je dobrá varianta "smažák" - s bramborem, tatarkou, okurkovým salátem. Jinak já dělám na milion způsobů - s kuskusem a zeleninou, zeleninový salát s haloumi, haloumi s rajčatovou salsou, s dušenou zeleninou - lilkem, cuketou, špenátem... do burger housky, do pita chleba...
Děláte někdo pomazánku z droždí?
Dalia Ja na masle orestuju cibulku, prihodim tam kousky drozdi, micham. Kdyz se zacne srazet, tak vmicham 2-3 vejce, osolim, opeprim. Pomazanku jim s kvaskovym chlebem a posloucham u toho reci, ze to nevoni ![]()
Allysa A když se griluje, tak je uvnitř měkkej, tekutej? Mám ho v lednici prvně.
Lamicka Děkuji ![]()
Mně droždí voní, pomazánku udělám.
nellielovett To zní dobře a je to rychlovka:) Dík za tip.
tina ne, zustane pevnej. a je vynikajici:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY