Sweet Potato ne,to fakt nechces.![]()
Jídlo a vaření
Zarinya a ja porad na co jsem zapomnela.. vajicka! klido bych ho udelala bez nich:-) nezbytne suroviny jsou akorat brambory a korenova zelenina, a asi ani bez kyselyho vokurka by to nebylo ono. ostatni libovolne dle mistnich zvyku:-)
Zarinya já tomu věrím, že to má někdo bez vajec, ale to ten někdo neví o co přichází!
A teda pozor s tou kořenovou zeleninou, v našem salátě je pouze a jedině mrkev, žádná petržel či celer. No ale jednou mi dala salát ochutnat moje kamarádka, která jako zeleninu do něj používá moravanku, a bez hořčice, no byl to jeden z nejlepších salátů, co sem kdy jedla..
Zarinya já tomu věrím, že to má někdo bez vajec, ale to ten někdo neví o co přichází!
![]()
ja se z celych vanoc tesim na salat a rizek...
fakt.Jako jasne,ze to jde udelat i jindy a delam to,ale nikdy to nechutna jak na vanoce.![]()
Ounz taky davam jen mrkev
a hrasek sterilovany.
Vajíčka samozřejmě!
ja to budu muset behem roku vyzkouset,pac ta ceska horcice mi leze na nervy s tim,ze ma kratkou dobu spotreby...a az se nastehuju do recka tak nevim.
Ale ta recka je trochu podobna,nemecka je hnusna.
Zarinya náš salát patří do skupiny hrášekfree
jinak já si kapra (u nás kapr) ve formě řízku taky dám jen na vánoce. Ani jinak ho moc nemusím. K těm vánocům to ale patří.
Sweet Potato Mně jednou dali salát, kde byla místo brambor rýže...
Ounz se tedy priznam,ze nejim ryby,zadny.Jen morsky potvory,kalamary,krevety,chobotnici,ale ryby ne takze na vanoce rizek z kurecich stehen.![]()
ja nahradila hraskem tu uzeninu.
Co jste to řikaly o rozvařenejch bramborách?![]()
Zarinya já zas spíš tu rybu než ty ostatní záležitosti..nějakou dobrou rybu ale, kapr je takovej tučnej, fádní.
Sweet Potato jezis nedeste me s tema bramborama,ja je varim tesne pred,mam rada cerstvy,nikdy ho nedelam predem...![]()
Sweet Potato my nic, to whiskas !
999 Eh, to se těm těstovinám dost vyrovná. Ale jen skoro, byly to rozvařený laciný vrtule
Zarinya Fakt hrozný, taková kaše.
Sweet Potato a to ti nekdo naserviroval na vanoce??
Sweet Potato jezis nedeste me s tema bramborama,ja je varim tesne pred,mam rada cerstvy,nikdy ho nedelam predem...
Salát se musí přece rozležet!!! Aby brambory natáhly ty chutě... čerstvej nikdy není to pravý ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje