Zarinya toto je sladke hraniciace s urovnou neda sa to jest. sladke ma byt prijemne sladke a chutne. pred chvilkou muz uznal ze trochu cukru by sa mohlo ubrat
takze ani on to nezvlada
Jídlo a vaření
Dalia Super, jsem rada, ze jsem ti neporadila nejakou blbost.
Karja
... mám radost, že se mi povedla. Je to moje první pořádná roláda.
eless takhle nepozivatelny bejvaj některý americký recepty, nedá se to jist :-(
Potrefenáhusa par americkych kolacov som jedla a nezjedla. vsade neskutocne mnozstvo masla a cukru. jeden by sa z toho seblil - moj brat ktory si nedal povedat ze mu z toho bude blbo. odvtedy si tam davam iba cheesecake alebo niektore typy italian cake. aj chlieb sa nakupuje v potravinach europskeho typu lebo ten americky je sladky
Karja
slibuji dnes přede všemi ..., že se příště vynasnažím, lépe a radostněji.
prosim vás, rozvařený brambory, pomeranče na stromeček jste někdo nechtěl?

Potrefenáhusa ...ou. ![]()
Potrefenáhusa Sušilas je pod grilem? :-D
Zina ne, dole, ale na plnej knedlík a dlouho ![]()
Potrefenáhusa
treba zas jdou do mody cerny banky?
ja jsem dnes akorat zabalila darky.. no vypada to.. jako vzdycky![]()
Potrefenáhusa Tak jsem tomu šla naproti a už jsou pomeranče v troubě. Tak uvidíme :-D.
Potrefenáhusa takovy...minimalisticky![]()
Dělala jsem vánočku ze šesti, no trvalo mi dlouho než jsem jakž tak pochopila pletení. Už nikdy víc, zůstanu u devíti.
Takže žádná krasavice, ale jedlá bude.
A Ounz máš je moc hezký.
Pomoc, to nikdo neděláte na Vánoce Kubu?![]()
zítra jdu na to a mám jen jeden pokus, jinak se budeme postit víc, než bychom chtěli![]()
Kdo tu psal o té kamarádce, která potřebuje ty recepty detailně? Mám stejný problém
Znamená tohle, že houby mám vařit v tom mlíku?
Houby namočené v mléku pět minut povařte a slijte; kroupy propláchněte vodou.
Kubu jsem občas dělala a nevařila bych je v mléku. Já bych je do mléka ani nenamočila. Jen do vody.
Tak Betty já to zkusím podle Cuketky, houby do vody a kroupy taky nenamáčí den předem, uvidíme, jak to dopadne ![]()
Zu V čem namáčím, v tom vařím. resp. já je nenamáčím, ale rovnou vařím. Je to tak nějak rychlejší ![]()
Zu já houby namacim, ale jen do vody. V mliku bych se bála, ze se to spali. To mliko bych klidně vynechala.
viktorka_od splavu jezismaria, darceky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje