viktorka_od splavu Já ty videorecepty nesnáším. Jako myslela jsem že nejhorší jsou ty dlouhý recepty s kecama, jak jsem měla náladu na švestky a tak, ale ne, v té dobe ještě nebyly videorecepty. Hrozně mě to zdržuje! Plus mi dneska došlo, že tam je furt 5minut 2minuty, ale vůbec ne ty základní pokynů jako zesklovatí, do měkka a tak. No prostě úpadek.
Jídlo a vaření
Karja já ty dlouhé recepty s příběhem kdysi dost četla na inzine to byl takový první čisté internetový magazín. Vždy to bylo výborné čtení a někdy se podle toho dalo i uvařit.
A pak samozřejmě: Nemusí být vždy kaviár do Simmela.
Jinak máš velkou pravdu a video recepty jsou už úplně mimo, musím si to 100x zastavit, protože mele kraviny, ale kolik tě suroviny na pánev přijde napíšou někde bílým fontem na světle pozadí. Nesnáším to úplně nejvíc.
continuity tak Cuketka u toho nemluví, je to sestříhané na nejnutnější a pokyny jsou viditelné jasně, ale stejně bych během vaření uvítala možnost nakouknout do textu místo nutnosti pustit to celé znovu.
Pinot Noir Jj ta sestříhaná videa, jak se zabírá jen pánev, to mi přijde úplně děsný, ale je toho teď víc a víc.
Sama doma s cuketama, Lizebab.

Kan to vypadá božsky!
Kan a jak že to vyrábíš? Vypadá to pěkně
Pinot Noir já so teda u těch zajímavých receptů dělám pro tyhle případy printscreen toho receptu a mám na to album
taky mi někdy otravuje mustet to vydržet celý, imho ty videa jsou dobrý leda pro začátečníky..
Kan díky
Podle mě bude málo "rozleželý" a ztuhlý. Dala bych mu co nejvíc času v lednici, pak je i větší šance, že se nerozjede.
Kan to vypadá moc dobře. Hlavně je to zeleninové jídlo, kterému nechybí bílkoviny. ![]()
Asi si to udělám.
Kan Tá krupica sa zamieša do tých vajec?
Biely kvet I tak se dá, já teda smíchám sýr, vajíčka, krupici a nakonec tu cuketu. Tou natí sypu až hotové jídlo teda.
dynda už jsem na místě, tak uvidíme. Namazala jsem ho doma aspoň marmeládou. Dám pak vědět, jak to dopadlo. Ale transport by určitě nepřežil, to bych potřebovala takovou tu krabici s uchem.
Kan musí se ty cukety loupat? Vypadá to dobře.
Evaeva Neloupala jsem, jen krájela na tenčí plátky.
Kan Ďakujem. ![]()
Sweet Potato Prosím Tě, jak byl recept na marmeládu z vinných hroznů? Dík
Jo,včera jsem na naši uličkovou slavnost dělala ten Cuketkův vege tatarák. Úspěch nula, zbytek dostaly slepičky. Nevím, kde se stala chyba
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my