Karja u nás koprovka s vejcem:-) teda.. právě jsem zjistila, že jsem dala vařit vajíčka a nějak na to zapomněla, díkybohu za chytrej sporák co se sám vypnul, ovšem ty hodinu vařený vejce asi nebudou moc dobrý![]()
Jídlo a vaření
MaeGandal Jo, ta Jeruzalem kucharka je super, mam ji otevrenou furt na rejstriku a hledam dle surovin, zatim solicham jen salaty, predkrmy, chci si poridit I tu simple;-). Tady jsou hlavni jidla nektera dost slozita a hodne z mleteho masa, to je pro me takove neprakticke.
viktorka_od splavu Ja taky delam koprovku jen s vejcem, nejradeji bych se zastrenym, ale varim na dva dny a jsem lina, takze taky natvrdo, ale min minut nez ty:-D. Kopr z trhu, snad to bude mit nejakej riz.
Karja jee rohlíky, ty já kupuju jen když potřebuju do knedlíků a musím je schovávat
jinak teda mě naučila tchyně, tyyyo to už je skoro 30 let
že chlap jak přijde z práce má dostat hnedka naservírovanou večeři na stůl:-) akorát chudák muž teďka často bývá doma dřív než já a pak na něj padnou pomocný práce:P
Karja simple mám (A taky sweet, plenty a plenty more)
a Jeruzalém si nechám nadělat k narozeninám. Simple je dobrá, já jsem s ní moc spokojená
viktorka_od splavu Hahaha, vubec. Ale dobre, ze sem to jidlo fotim, bude se hodit do rozvodovyho rizeni jednou, jak se doma mel:-D. Plekancovi to taky resili!
MaeGandal No, nad tim plenty zatim moc neuvazuju....ale kdyby jsi me navnadila. A hele mas I nejake jine zajimave kucharky? Me nikdy moc kucharky nelakaly, proste net to jistil, ale ted se mi to zalibilo, jak je tam toho hodne a ten rejstrik surovin, je to hrozne prakticky:-D.
MaeGandal Jinak ja bych strasne rada ted do Izraele jela, ale s tim nasim drakem, ja fakt nevim, jestli chci leteckou dovolenou, I nejakou mimo CR vlastne, ono je nejpohodlnejsi sedet doma, ale zas se nikam nepodivam....No to je spis do detskyho vlakna, ale asi by to chtelo trochu vystoupit z komfortni zony...
Karja Ten lilek vypadá moc dobře :-).
Karja Hele, ale v Izraeli jsou všude dětská hřiště, můžete k moři (teda k Mrtvýmu asi ne), tam si to užijete určitě. Ale let teda musíš zvážit, úplně krátký to není. Možná bych pro začátek vzala auto a vyjela někam po Evropě.
Lilky super, já bych se lilků s prominutím užrala!!
Karja Vykosti ji, tím ubyde na váze i objemu :-) a ze stehenní části jdou udělat dva kusy na pečení nebo dušení. Lýtko je takové nic, to bych asi upekla na kosti.
viktorka_od splavu Hahaha, vubec. Ale dobre, ze sem to jidlo fotim, bude se hodit do rozvodovyho rizeni jednou, jak se doma mel:-D. Plekancovi to taky resili!
![]()
Karja Dej vědět jak to dopadlo :-) foto
Karja Jojo, já vím, ale to bylo bez dětí, nevím jestli sis všímala hřišť
(zatímco my na nich strávili spoustu času...)
Zarinya Hele, jednou se muj pritel desne, ale desne opil (nikdo ze zucastbenych naprosto nechapal z ceho a jak) na uplne obycejny odpoledni ,,oslave,, ci spise posezeni, kde byly chlebicky a vino. On byl zralej na zachytku, ja tehotna, zrala z nej na pohotovost, a taky jsem rikala kamaradovi, ze mi to dosvedci az se budeme soudit o deti. Clovek nevi, co bude zitra!
Garfie Jo a vy jste byli I spoustu casu primo v Jeruzaleme ze? Tam mi to uplne detske neprislo, to je fakt.
tak sem ochutnala tu naloženou cibul, no je to moc dobrý, akorát mi to chutí připomnělo utopence a teď na ně budu myslet!
Ounz je a ja to zas zapomnela udelat ![]()
continuity ale to je hned!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY