taky to neni moc fotogenicky,ale zkousim jak na novem webu funguje pridavat fotky.:-)
Jídlo a vaření
Zarinya Diky, ale mne mozecek chutna, ja se spatne vyjadrila, ze ne, ze ho znam. Taky ho delam jinak nez treba mamka, proste vic do tvrda;-). Hodne delavam kvetak po ,,indicku,, coz je hrozne trapny a uz bych ty svoje jidla ,,po indicku,, mela nejak upgradovat, pac to znamena kokosove mleko, zazvor, tandori masalu a kurkumu:-D. Kvetak davam treba s dyni a cizrnou. Doma se tim strasne zavdecim a je to za chvilku.
Pridavam dalsi z nelakavych fotek:-D. Dnes dynova polevka s medvedim cesnekem a dynovymi seminky a pak risoto se susenymi hribky a medvedim cesnekem (dala jsem obycejnou ryzi, jen to nebylo tak kremlve, ale chutnalo mi to stejne, nejake houbove risoto delam tak co tri tydny:-D).

Karja ja, dnes delala pecenou ryzi, ne uplne po cinsku, nedavam posledni dobou sojovku.
continuity Diky, to je dalsi dobrej typ do foroty. Sojovku bych taky nedavala;-).
Karja Jako ty fotky nemáš nejlepší, ale ten popis ingrediencí a chutí mi to naprosto vynahradí:) Super.
Karja jo a jak sem včera googlila skrz cuketku, protože mám doma kapusty a chci zkusit tu ‘na záda’, tak sem tam našla, že se tak může upravit i květák a brokolice, k masu to bude fajn..

testuju, jinak jsem si vyfotila teda snídani :D
Potrebuju zase radu pro nezkusene. Budu mit pres 3 kg jehneci kytu, muzu to nejak oriznout nebo tak proste zmensit, abych to nemusela delat najednou. Nepokazim to nejak?
ice Ja jim kazdej den, zitnej chleba s tekutym volskym okem. Uz asi tri mesice a tipuju, ze jen tak trikrat, ctyrikrat jsem vynechala:-D. Takze tvoje snidane se mi moc libi;-)
A tohle je ten vynikajici lilek, peceny s takovou pastou z koreni a oleje, navrseny kuskus nebo bulgur. To ochuceni bulguru je vynikajici, je to jarni cibulka, koriandr, petrzelka, sparene rozinky, platky mandle, ja mam navic I rajcata. Je to vyborny, budu to delat asi I s cuketou, v sezone;-). Byl k tomu jeste takovy arabsky salat.

nemate nekdo recept na prave italske/chorvatske slavky? https://kitchenette.cz/clanek/2-slavky-a-la-mariniere-na-bilem-vine takhle je delam bezne, ale dala bych si takove ty cesnekove, co voni v kazde taverne na pobrezi:D
Karja fotky čímdállepší
lilek vypadá skvěle a to nahoře je jogurt?
Karja to je z Jeruzalém kuchařky ? Vypadá to výborně
viktorka_od splavu Jinak k tomu lilku, jsem to pripravila, ze jo, prisel pritel z prace a ja mu rikam, jidlo je v troube, salat v lednici, tak jsem to pootvirala, navnadila a von mi rika ,,jezisi oni jsou rohliky, bezvadny....,, a sezral dva suchy...On je totiz dlouhej cas nejedl, I ja je ted kupuju jen na zacpani pusy maly, takze mel abstak:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY