Ounz taky sem dnes delala novou davku.
Ale opet s vinnym octem,protoze v norme ani lidlu nemaji jablecny ocet
sem myslela,ze je to bezny sortiment,tak asi ne.
Jídlo a vaření
Ounz ja vim, ale jsem lina. Jeste nemam uklizenou kuchyn, cekam na mycku, az dojede cyklus, v pracce je nepovesene pradlo a deti jeste nespi ![]()
Zarinya já to mám taky s vinným, jablečnej doma nemám, a je to dobrý taky..
continuity no tak zítra...je to ale hptpvý během asi 5 minut..a zejtra už by to byloo...![]()
Ounz kdyz ja muzu a mam rada cibuli i uplne syrovou a jak ted nechodim do prace a vlastne nikam, je to jedno. Mam tady dva zvazky jarnich cibulek, sypu na vsechno.
Na toto se tesim, ale hlavne chci zkusit ten cesnek.
999 já tyhlety pickles mám moc ráda a tý cibuli to fakt dodá jiskru :)
rasaNori já dělám mušle podle tohodle receptu:
Karja Jj, my jsme vlastně celou dobu v Jeruzalémě bydleli, kousek od Damašské brány a jen dělali výlety. A těch hřišť tam byla spousta, některá i moc pěkná, ale židovské děti si s našimy nesměly hrát, :-( to v Tel Avivu byla úplně jiná atmosféra.
999 pro mne naprosto super tip,protoze sem cibuli nejedla kvuli zapachu a stiplavosti.Tohle to vse eliminuje,takze sem za sebe moc rada,jsou jidla kam se to hodi a uz to nemusim vybirat.![]()
Karja Jsou blond
to by asi neprošlo...ale děti byly v pohodě, ty by se kamarádili, rodičům se nelíbili
Ale tak jestli chcete jen tak k moři, jela bych asi do Itálie (a autem, ať máte svobodu).
Garfie Ja chci nekam vypadnout, more me zas tak nebavi, neni podminkou. Ja mam zbytek rodiny zase az moc tmavej, my bychom asi byli vykazani k arabum:-D. Na me tam nekdo plivnul, byly svatky a ja mela takovou sukni nad kolena a zrovna vsichni chodili tak vyfikli. Ani to nebylo v zadne ortodoxni casti, kousek od autobusoveho nadrazi. Desny, ani nevim, co to bylo zac, koho jsem tak pohorsila:-D
Karja s malyma detma, jedno 3 mesicni druhe 2,5 roku, jsme si to moc uzili na Sumave na Lipne. Spousta cest pro kocar, voda, aquapark, kameny. Hriste moc hezke, jidlo, na ktere jsou zvykle. Znacka ideal. Jezdili jsme i do Krkonos, ale to je pro otrle.
Karja Nam se vloni s detmi strasne libilo v Rakousku v oblasti Saltzkammergut. Velke plus bylo, ze se nekonal zadny turisticky naval, i kdyz jsme jeli v sezone. Kdybys chtela, napisu ti do cestovani tipy.
Karja barcelona byla s rocnim deckem cajk, na kazdem rohu hriste, bydleli jsme kousek vlakem, el masnou, zastavka co kousek, letadlem 3 hodiny. Ja byla spokojena:)
rasaNori Hele vis co, ja bych z toho nic nemela, nic nevidela, mala nevydrzi v nositku ani v kocarku, musi byt vypustena. Vydrzi fakt jen nezbytnou chvilku:-D. To na mestskou dovolenou neni.
Lamicka Jo, to budu rada, Rakousko bylo v puvodnim planu, protoze splnuje hlavni body - kratka cesta, nejlip ve spanku,vypustene dite v peknem prostredi, matka civejici do prirody popijejici kavu:-D. Ale ted jsme parkrat nekde byli...no a ten rev pri prodleve vypusteni ven nas dost odradil, az bude tapat bude to lepsi, to snad chvili poslape, chvili pojede...ted se fakt clovek moc nikam nepodiva;-)
continuity Diky, uz jsme si s nejakyma matkama delaly legraci, ze se beztak sejdem na Lipne, ale ja tam treba nikdy nebyla a urcite ani v dalsich podobnych ,,detskych destinacich,, ani to Chorvatsko neznam, jesteze jsme si ty detske destinace nevybraly predem:-D:-D.
A uz nebudu plevelit zde, hurra do jidla!
Karja my mesto videly jen kdyz haranti spali:D jinak presne, vypustit a jinak byl jekot na cele kolo:D a u more me tocila tim ze zrala pisek a skeble
kdyz uz jsme v jidle:D
rasaNori dite do tri let pry sni cca 0,5kg pisku. nase mladsi snedla kilo, asi i za tu starsi, ta pro zmenu nejedla vubec (ani jidlo, ne jenom pisek). a v tech mrtvych, suchych a na slunicku 100x vydezinfikovanych skeblich je zas spousta vapniku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY