andulka01 Ja taky, ani me to nebavi!
Jídlo a vaření
GarfieMě by vyoutovali za příliš jednoduchou přípravu :-) Fakt vlastně nevařím, jen něco nakrájím a opeču na olivovém oleji, posolím, pobylinkuju
Prosim te, ja jsem pred chvili vstala, teprve si delam kafe, a ctu misto pobylinkuju "pobliju" ![]()
Ja bych asi nemela nic cist, dokud nevypiju aspon prvni salek...
MP Marge No neeee
hele já dokud nemám první ranní kafe, tak prostě nefunguju. Jsem schopná dát maximálně sprchu, pak kafe a pak můžu jít dělat něco zodpovědnějšího :-)
MP Marge Jestli tě to potěší, právě jsem se zadumala nad obratem "dokud nevypiju aspoň první steak." Přišlo mi to dokonce i vtipný!! (než mi došlo, že mi hrabe z horka)
Novej chleba. Fuze seminkovyho a bez mouky (seminkovej mel vlocky) Tenhle na kokosovou mouku
Mohla bych požádat o rozdíl v receptu oproti semínkovému ?
Zdála by se to být perfektní kombinace LifeChangingBread ( skvělý díky ořechům ) a Three Seed Bread z DitchTheCarbs ( bez mouky i vloček, ale bez ořechů, což je škoda ) Děkuji !
Včera grilovaný candát na rozmarýnu s černou čočkou, grilovanou cuketou, cibulí a lilkem. Záměrně jsem připravila víc, tak dnes na oběd to samé v podobě studeného salátu.
Garfie Haha, taky jsem četla “dokud nevypiju první steak” ![]()
Rebarborový koláč (ještěže sem si kousek nechala doma, bych ho ani nevyfotila) a jahodový džem. A už roztápim troubu na chleba..

Magráta děkuju :)
Ounz to je linecky kolac? Mas na nej nejaky recept prosim? Je muj oblibeny!
711990 no, nevim jestli echt linecký, ale funguje dobře, původně jablkový, já do něj cpu dle možností jablka, rebarboru i tvaroh.
600g mouky
250 g másla
1 lžíce cukru
8-10 lžic mléka
1 lžíce citronové šťávy (v mém podání rum)
1 vejce (teď posledně sem dala dvě)
prášek do pečiva
citronová kůra dle chuti (já nedávám)
Ounz Super :-). Mě fakt nevadí, že nemůžu mouku, ale párkrát do roka se mi zasteskne. Když vidím něco z rebarbory, a když si vzpomenu, že mi babička k svátku pekla dort s lesníma jahodama
.
999 máš to těžký, seš dobrá, že to bez mouky zvládáš, mně by chyběla fest
MP Marge No neeee
hele já dokud nemám první ranní kafe, tak prostě nefunguju. Jsem schopná dát maximálně sprchu, pak kafe a pak můžu jít dělat něco zodpovědnějšího :-)
No, asi tak ![]()
Ja teda to kafe pro jistotu jeste pred sprchou, abych se neoparila ![]()
MP Marge Jestli tě to potěší, právě jsem se zadumala nad obratem "dokud nevypiju aspoň první steak." Přišlo mi to dokonce i vtipný!! (než mi došlo, že mi hrabe z horka)
Retezova reakce!!! ![]()
Ta fotka je trochu debilní, ale měla jsem na to hroznou chuť, tak jsem to cvakla jen jednou. Krevety s chilli, černým sezamem a koriandrem a hummus s červenou řepou, dýňovými semínky, konopným semínkem a mátou.
999 To ale vůbec není debilní fotka
naopak to vypadá velmi jedle.
Ostatně, já teď debilní fotku udělala ze svého zítřejšího oběda a nedám ji sem. Protože letní zelenina s vajíčkama fakt fotogenická není, byť ozdobená liškama na másle. A samozřejmě jsem neodolala a na tom liškovým másle jsem si udělala topinku... no hubnutí do plavek se nekoná, no.
Ounz Obojí krásný, takový úhledný. A teda rebarborová náplň.. jak to linecký nemusim, rebarbora je nej ![]()
Mini je to ten z ditch the carbs s modifikacema. Pekany a dalsi orechy a myslim jsem upravila nejak pomery na podruhe. Je docela vlhkej uvnitr Ale vzdycky to toustuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY