přesně, taky mám sýry ráda, i když některým jsem přišla na chuť až jako větší, ale ty tavené prostě ne...
Jídlo a vaření
jinx no..to jidlo všude poskytuje smluvni firma a ta ma jedinej cil..vydělat. Někdy je to fakt peklo!
A je vôbec na tom taveňáku okrem éčiek a množstva soli aj niečo zdravé? Boli časy, keď som v práci na raňajky vytláčala na rožok bambino a zdobila krájanými rajčinami. Aj v zime (s tými umelými rajčinami)
. Ja byť múdrejšia, tak ako dnes, už keď mám bohužiaľ HIT, tak sa tomu zďaleka vyhýbam. Ale chutilo mi to veľmi.
milacka no sou tam ty tavící soli, jinak je to prostě sýr, proč by neměl bejt zdravej?
Potrefenáhusa ja kvôli histamínovej intolerancii musím jesť hlavne všetko čerstvé, aj syry, zminimalizovať všetko s predĺženou spotrebou, zrejúce syry, kvasené potraviny, éčka, polotovary, určitú zeleninu.... Inak mi to črevá spočítajú.
milacka chápu, ale ptala ses, jestli je v taveňáku taky něco zdravýho, tak píšu, že krom těch tavících solí je to prostě sýr (plus voda a máslo)
Potrefenáhusa aha![]()
milacka jinak bych se samozřejmě častý konzumaci vyhnula právě kvůli těm tavícím solím, ale ten leedamer já si čas od času s chutí dám, stejně jako kus nějakýho dobrýho salámu
koukám teď na ten kiri - v životě jsem ho neměla, protože má tak hroznej dětskej obal, že jsem si myslela, že je v tom nějaká sprominutím laciná srajda
Potrefenáhusa Ten Kiri už tiež nie je taký, aký býval pred časom. Predtým pripomínal kvalitný tvaroh a teraz má podobnú chuť ako tavený syr.
Potrefenáhusa To je ale strašný, že dětskej obal = laciná srajda
ale máš pravdu!
GarfiePotrefenáhusa tiež sa mi vlasy postavili dupkom detský obal = laciná srajda, veľakrát to tak však je. Napríklad detské párky. U nás v jednom dobrom obchodíku predávajú dva salámy bez éčok, majú rýchlu spotrebu, verím, že je to tak a výrobca nezavádza spotrebiteľa.
Jj to je jak detska jidla a tam smazak
Aranel
maslo je jediné, co si na chleba natieram, v hrubej vrstve samozrejme :)
S klesajícíma teplotama jsem se konečně dostala k výrobě salkové zmrzliny. Dělala jsem kávovou,ve trošce smetany jsem rozpustila mokka lžičku zrnkové kávy a o zbytek se postaral likér Kahlua a teda super.
děkuji Zarinya za recept na drobenkovy koláč. Udělala jsem kombinaci hrušky+tvaroh...
Vám ta zmrzlina ze salka nedělá ledové krystalky? Já jsem ji kdysi zkoušela a měla jsem je tam.
notna Už jsem ji ochutnala a je hladká. Asi když tam není přidaná voda,tak to nedělá.
rozarka Vodu jsem tam určitě nepřidávala. jen salko a šlehačku. Ale zkoušet to znovu nebudu. Ještě bych to pak musela sníst :-)
milacka cha, to mi vždycky připomíná takový infantilní fórek: koňský salám, kuřecí šunka, telecí řízek... z čeho že jsou ty dětské párky?![]()
jinak za mého dětství nebyly žádné potraviny démonizované, teď zas každou chvíli něco a chvílema mám pocit že skoro všechno...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY