notna samotná šlehačka krystalky stoprocentně nedělá a jestli v salku není voda (což nepředpokládám), taks tam asi tehdy dala ještě něco? ovoce?
Jídlo a vaření
Potrefenáhusa to Kiri budu muset někdy ochutnat:-) mi přijde že dětský obal = nejen srajda, ale navíc ještě cenová přirážka, takže taky obcházím obloukem
Ja dnes neprasila tavenakem, to nejime. Ale upekla jsem k veceri zabijacku ![]()
viktorka_od splavu Ne, fakt nedala jsem tam navíc nic.
continuity co žes to upekla?
viktorka_od splavu jelitka, jitrnice a hromadu domaciho kysaneho zeli. U nas se tomu rika zabijecka.
continuity jotaak:-) a na tom je něco špatnýho?:P
viktorka_od splavu dietka light ![]()
continuity tak vy nejedete v lowcarb, ale to je!:-))
notna To je ale fakt divny, ja v jedne verzi pridavala i mrazené ovoce (takze urcite s vodou), ale krystalky mi to neudelalo ani tak.
Garfie ono taky záleží na množství, trochu ovoce (jakou zeleninu?:-)) je v pohodě, větší množství už je moc vody
clothilde neni zac:-)
Garfie zeleninu do salka??![]()
![]()
Zarinya meloun je taky zelenina![]()
viktorka_od splavu ja bych taky nikdy meloun ze salkem nemichala.![]()
Zarinya to asi ne, ale jen mě to napadlo jako příklad, že zelenina nemusí být jen okurek, cibule a rajče![]()
viktorka_od splavu ty krupky v tom ![]()
Nene, to je proste dietni prasarna, to neokecam. Ale male dite to miluje a ona spoustu veci vubec neji. Ja si to obcas taky rada dam.
continuity ózeroseven by ti to spočítala, to nevim, ale stojím si za tím, že na "zabijačce" neni nic špatnýho. ještě ta zelenina k tomu, a kysaná! ndokonalý, vzorová zdravá výživa![]()
Můj muž si stále umanute kupuje pastiku majku a sunkovej tavenak. Napoucitelnej .
Tak Betty asi mu chuti. Kludne si dam aj ja
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY