barbucha
s tím musím nesouhlasit, pěstování a chov(ání) jsou v tomto významu opravdu synonyma, pěstování se dá spisovně použít i pro chov zvířat, viz zde
případně zde
tuším, že na Moravě se pěstujou i děti v náručí
Potrefenáhusa na UJC (pro mě seriózní zdroj) píšou, že zvířata se pěstujou řidčeji... tak to bude ta Morava nejspíš...
continuity ale mně je Karel sympatickej! a jsem ráda, že tu bude konečně/zase řezník
RoSa ano, ale není to špatně
Zas potřebuju poradit... v kterým kamenným obchodě seženu čubricu?!
Potřebuju ji v pátek, takže nemám čas čekat na trhy... a objednávat po internetu už vůbec ne.
budeš dělat sekanou pro ajťáky?
v případě akutní nouze můžu krapet zapůjčit - ale trvám na vrácení! kde koupit taky netušim ![]()
barbucha nedávno mně došla čubrica z trhu a kupovala jsem jí v Globusu. Dělá ji firma Avokádo, takže ve větších obchodech ji seženeš. Ale upřímně, je trochu jiná než kupuju ve speciálkách, ale špatná rozhodně ne.
RoSa v nasi casti moravy se dvou i ctyrnoha zver zasadne chova. pestuji se rajcata
Potrefenáhusa V naší části Moravy se děti pěstujou i chovají v náručí
ale jinak se pěstují rajčata a chovají zvířata. Možná kdyby na tom někdo trval, tak si představím, že šlechtí nějaký speciální druh zvířete....
Garfie jj, já bych to taky použila, jako že ovce se chová a rajče pěstuje, ale prostě oba významy u těch zvířat jsou správně a většinou na to někdo vyletí, že je to špatně...a není
ty děti, že se pěstují v náručí, to jsem vyčetla až v nějaký debatě tady a přišlo mi to hrozně hezký
Teď jsem ve vláknu o dětech rozproudila nějakou debatu o dortech, tak se musím pochlubit, jaký krásný upekla moje maminka pro dceru, bohužel mě nějak nenapadlo si ho vyfotit
Mám jen fotku, co cvakla neteř. Je to klasická Pavlova a slavila velký úspěch (druhá polovina rodiny to navíc vůbec nezná!!)

Garfie je krásnej
se přiznám, že jsem to taky nikdy nejedla (ale název znám)
Potrefenáhusa Je to boží, musíš zkusit!! A nejlíp odleženej, aby se tak nějak všechno promíchalo, v resturacích je mají moc "čerstvé" :-)
Garfie mně právě trochu vždycky odrazovaly ty našlehaný bílky a taky já to prostě nemám komu udat, nemám moc sladkej zub
ale zase u toho by mi snad doma nikdo neříkal, že je to SUCHÝ!!! (
)
Potrefenáhusa No počkej, moje máma k tomu ještě udělala takový pididortíky, to bys udala :-D Ale hlavně je fajn, že ty upečený bílky se dají uchovat dost dlouho hotový, normálně je proložíš pečícím papírem a pak když potřebuješ, tak jenom naplníš šlehačkou a necháš odležet.
Potrefenáhusa ,Garfie Já to znám,jedla jsem i,ale nikdy nedělala. To ovoce krásně vybalancuje sladkost Pavlovy. A je krásnej. Já jen dvojctihodný

Potrefenáhusa No pavlova je takovej důkladně přislazenej cukr.
Ale dobrej.
Potrefenáhusa Termín pestovať dieťa v náručí sa používa aj na Slovensku.![]()
rozarka krásný!
A ty astry jsou úplně fantastický
Biely kvet právě pamatuju, že kolegyně ze Slovenska se naopak trochu ošívaly nad tím pochovat dítě v náručí, že to pochovat jim evokuje jiný, smutný věci
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.