andulka01 Já na něj chodila do MS, od té doby po něm teskním. Tak asi budu muset aspoň občas vyměnit Rohlík za Košík.
Postřehy z Japonska
mitford sister díky za tip, vypadá to na zajímavý film.
mitford sister jojo, to jsem videla v kine a mam i knizku, dost zajimave
Garfie chobotnice by mě nelákala, ale ten talíř s pampeliškou, ten jo!
Garfie ty rybicky na grilu sou jak nakresleny z Miyazakiho filmu![]()
andulka01 Hele, však já to fotím hlavně kvůli tobě!! Mě už to ani nenapadne, jsem okoralá!!!
Ale pak si vždycky vzpomenu na tebe, v půlce sousta vyrvu muži hůlky z ruky a musím to vyfotit!
Sweet Potato Hele a co s tím slanorožcem děláš? Já si ho tady koupila, byl výborný, rvala jsem ho do salátů, k vajíčku....ale stejně mi ještě tak polovina zbyla!
Kokoska Řízek byl z ryby, to mě trochu překvapilo! Pak nezapomeň dát fotky. :-)
Zina To vejce bylo super, tak akorát uvařený a s nějakou zázvorovou pěnou, boží.
A ještě jsem vám zapomněla ukázat, jak jsem se cestou domů stihla potěšit i vyděsit! ![]()

Garfie to je novorocni vyzdoba? Krokodyl hustej
moora Jojo, novoročně vánoční. Nebo zimní? Začíná v půlce prosince a trvá do poloviny února většinou. :-)
Úplně top je jeden zábavní park nedaleko Tokya, nikdy jsem tam nebyla, ale mám to na seznamu, musí to být dobrý bizár!
Hoď si do google images よみうりランド イルミネーション
Garfie jezis, epileptikuv sen ![]()
moora
Myslím, že ten světelný smog totálně splyne s Tokyjským, i když je to hodinu cesty!
Garfie Děkuji, že na mě myslíš. A na dálku, prosím, vyřiď muži mé omluvy ![]()
Garfie Možná ho u vás prodávají ve velkých balících. Já ho dávala do salade niçoise místo fazolek.
Sweet Potato Já ho měla tak 300 g, ale fakt je, že toho bylo moc, asi je lehoučký!
Nejaké šetrenie el. energiou asi do Japonska ešte nedorazilo, že ? :-)
Blanka No to nevím....zrovna to píšu ve vedlejším vlákně, doma máme 13 stupňů. ![]()
Dneska jsem šla ráno v teplých punčochách, kozačkách, tlustém svetru a vlněné šále, děti v zimních bundách. Potkávala jsem Japonky v lodičkách s rozepnutým kabátkem a děti v kraťasích....někde utratí, někde ušetří. ![]()
Blanka tak voni zas ušetří za plyn v kuchyni, když jí skoro všecko syrový :)
bram No to je taky pravda!
Zase rýžovary ale jedou nonstop!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje