Garfie to je vždy tak super, ako majú všade mach, viac zarastené a také "pozyvajuce".
U nas to hneď niekto komentuje, ako špinavé schody, prečo to nevystriekate a podobne. Tu sa to moc ludom zda, ze vsetko treba čistiť.
Garfie to je vždy tak super, ako majú všade mach, viac zarastené a také "pozyvajuce".
U nas to hneď niekto komentuje, ako špinavé schody, prečo to nevystriekate a podobne. Tu sa to moc ludom zda, ze vsetko treba čistiť.
Janulik03 Přesně, tady jsou schopní v tom najít půvab. Ono taky tady ta příroda dost bují, co si budeme povídat, udržet to čisté by byl nadlidský výkon! :-)
Garfie já miluju tyhle zarostlý cestičky a starý schody![]()
Mulen Já taky a ještě ty lesní cesty s kořenama a jehličím.
Mulen Já taky! ![]()
Místní jachtařský mládežnický klub pořádal akci pro děti, byla jsem rychlá a vlezli jsme se mezi 30 šťastlivců, takže děti strávily tři hodiny na plachetnici, k tomu dostaly spoustu dárků a to celé za pouhých 100 korun českých, které sloužily jako pojištění. Asi to měla být nějaká náborová akce a byla by dost úspěšná, kdyby přístav, kde se to odehrávalo, nebyl hodinu cesty. :-(
Ale bylo to super, jsou tam různé mládežnické základny, učily se tam plachtit malinké děti, bylo tam spousta paddleboardistů, fakt super atmosféra, moc jsem vzpomínala na andulka01, určitě by si to užila!
Ve žlutých vestách malí Garfíci. :-)

Garfie To je paráda, to by se mi taky moc líbilo :-).
Garfie to je velká nádhera! A jsem moc ráda, že si to Garfíci užili ![]()
A my se zatím toulali po pobřeží ![]()
To co prosvítá na první fotce mezi skalami je místo pro piknik!

A objevili jsme taky moc sympatický chrám, zasvěcený rybářům. :-)

Garfie to je nádhera!
Garfie to pobřeží je nádherné!
Garfie To pobřeží je nádherné!
Garfie Krása!
Garfie to je paráda. ![]()
Pěkný to tam máte ![]()
Garfie Ach!
Já se k tomu poznávání místního pobřeží dostávám až teď, protože není úplně snadno dostupné veřejnou dopravou a navíc tam "nic" není, takže mě to do teď míjelo....a jsem fakt dost překvapená! Je to krásný!
A perlička ze školního dění, dcera bude mít závěrečnou Completion ceremony. Takže jsme museli odpřísáhnout a podepsat krví dokument o tom, jak mají studenti vypadat, pochopitelně uniforma v nejvyšší úrovni, vyžehlená(!
), kluci nesmí mít žádné šperky, holky jen naušnice. Bezbarvý lak a pokud se líčí, tak jen velmi střídmý make-up.
Přísný je to, přísný!!!
Garfie velká nádhera!
Garfie Super ta ceremonie! Nařízení chápu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.