DruI continuity Děkuju, zpětně se to jeví jako zážitek, ale příjemné to nebylo, to je jasné. :-)
Postřehy z Japonska
Garfie Ta ulice je jak z kreslené pohádky!
A ať tam ty domky ještě pěkně zůstanou stát! ![]()
Sweet Potato Já kolem nich chodím každý den, až dneska jsem si uvědomila, jak jsou pohádkové! :-)
A taky tady dlouho nebyla naše oblíbená tribuna!

Tie domčeky sú pekné, to áno, ale asi to nie je veľká obytná plocha, že ? Dcéra so zaťom kúpili kedysi na Prížskom predmestí niečo podobé, platili pálku za to, že je to také „ autentické “,ale na bývanie, ako sme my zvyknutí, zvlášť,keď prišli deti, to bolo fakt mrňavé, a to aj keď dostali povolenie jednu izbu pristavať . Ale Japonci sú zasa na menšie priestory zvyklí im to asi vyhovuje .
Blanka No vyhovuje, je to spíš nutnost, je jich prostě moc na malé ploše. Je vidět, jak se snaží využít veškerou plochu pozemku, raději si postaví velký dům, než by měli třeba zahrádku. Tyhle domky jsou opravdu malé, ale zase ne nějak výjimečně. Když jsme hledali bydlení, byla jsem v domě 80m čtverečních, na třech patrech a nikomu to nepřišlo zvláštní.
Garfie domečky jsou kouzelné! A zemětřesení ať už dá pokoj, to nejsou zážitky, o které člověk stojí.
Kokoska Prý se daj čekat silné otřesy ještě celý příští týden, říkají meteorologové, tak uvidíme.
Garfie Uff, zemětřesení. Snad se meteorologové mýlili a nebude to taková hrůza.
Celý víkend je hnusné počasí, zatímco včera jsme ho využili na nákup bot na graduation párty pro dceru (konečně úspěšně!), dnes jsme navzdory počasí vyrazili na výlet na pobřeží. Byla to taková "bezcílná" výprava, ale přesto se dost povedla! Naprosto divoké místo, krásné skalnaté pobřeží, dostali jsme nečekaně i pořádnou sprchu!

K tomu opuštěný rybářský přístav...dost ponuré místo.

Garfie To je super, takové moře mám ráda (mým snem je Balt v listopadu nebo v prosinci
).
Přesto tam očividně žijí lidé, viděli jsme dokonce políčka za "domy"!

A největší šok byl krásný nový dům uprostřed pustiny, nejbližší silnice asi půl kilometru, vidíte tu koupelnu s výhledem na moře?

Garfie to bude asi nějaká "chata" ![]()
Dadoo Taky si myslím, ale teda tak koupelna (zvlášť ve srovnání s běžnou japonskou koupelnou) mě teda dost dostala!!!
A asi bych se tam i trochu bála, bylo to zvláštní místo...a bez signálu! ![]()
Garfie To je trochu jak z Murakamiho
Garfie to krásně tajuplné místo, hned za dostihovou drahou
Zrovna tady vytřiďuju fotky, tak jen tak pár střípků si upustím. Vtipná kavárna v Kurashiki a washi papír tamtéž
(fotila jsem jen červenou sekci a nejraději bych to vykoupila celé!)

Schody do neznáma a vstup do domu....

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje