brrr Ty jsi ale dobrá! Ano, děkuji moc. ![]()
Slavím dneska velmi osamělou procházkou po osvětlené Jokohamě...
Chtěla jsem přidat fotky, ale nejde to, tak snad později....:-)
brrr Ty jsi ale dobrá! Ano, děkuji moc. ![]()
Slavím dneska velmi osamělou procházkou po osvětlené Jokohamě...
Chtěla jsem přidat fotky, ale nejde to, tak snad později....:-)
Garfie všechno nejlepší! Užij si svůj den.
Garfie Všechno nejlepší!
Garfievšechno nejlepší .
Pripojuju se ke gratulantum.
Garfie Všechno nejlepší!
Garfie všechno nejlepší!
Všechno nejlepší! A super fotky, užívám si je, jako vždy.
Garfie pozde, ale prece a ze srdce preju vsechno nejlepsi!
Děkuji vám moc, všem
Moc mě to potěšilo, je to zvláštní, celé ty svátky a narozeniny tak daleko...letos jsem fakt naměkko.
A pořád mi nejdou natahovat fotky. :-)
GarfieVšechno nejlepší!! dneska jsem nějaký moudro o Japonsku zase použila a setkalo se s uznáním! Takže jsi třeba daleko, ale dosah máš neskutečnej;-)
Karja Ha ha, připadám si cool, dík! ![]()
Garfie všetko najlepšie!!!!
Děkuji moc gratulamtům a za odměnu slíbené jokohamské vánoční osvětlení. :-)

Garfie dobrej lunapark, vanocni kralici se sovou jsou nejlepsi ![]()
Ta zvirata maji nejaky vyznam vzhledem k roku, rocni dobe, nebo je to jen libustka toho aranzera?
Edit - prehledla jsem veverku!
Kokoska Já myslím že jen libůstka, podle mě to viděl v nějaké staré amglické nebo německé dětské knize. ![]()
Garfie dneska byl v televizi dokument o severu Japonska, Širetoko na Hokaidu. Krajina a priroda teda krasna, ale zivot tam musi byt drsny jak pro lidi, tak pro zvirata. Lidi tam asi moc nezije, ale ty rybarske vesnice zvlast v zime, to je tezky udel.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.