Postřehy z Kanady

A ted na podzim fauna leze skoro domu, pred asi 10 dny u me byla kamaradka a sedima na balkone a dole dva jeleni, na strome veverky a vedle na strome dva myval medvidci (odborne trash panda) a ona rikala, tvl chybi nam uz jen hlas Davida Attenborougha ![]()
O vikendu jsem byla v lese a NIC! Houby tady rostou, Kanadani teda sbiraji skoro vsechno (eeeee nene), ale jeste to asi tyden 14 dni chce, bylo cely leto strasny sucho. Rostou tady lisky i suchohriby a pravaci, akorat je tady malo lesu co maji jehlicnan v prevaze, tak si clovek musi vybrat dobre kam jit. Plus je to jak vsude jinde, kdyz ma nekdo misto, tak to samozrejme nebude roztrubovat. Pridala jsem se do asi dvou skupin na socials, jedna je identifikacni a teda valim oci, ze lidi co vubec nevi fakt neco sbiraji a pak se ptaji, jestli to teda je pravak nebo ne, to bych si nelajzla.
Nicmene u me za domem u hlavni silnice je briza a uz jsem u ni sklidila asi 5 kozaku, ten prvni velikej, ze jsem si usmazila na obed, dneska jsem zkontrolovala a mam dva plus jeden rozkopnutej asi od jelena. V lese nic a na ulici houbarim!

0zero7 to letadlo! Uz jsem letela vsim moznym, od patrovyho airbusu po vrtulnik nebo cessnu, tohle by se mi libilo! Jake je pristani na vode?
A krasne fotky, parada!
0zero7 Wau, to je paráda! Letadlo i jelínci! A houby!! ![]()
Minulý týden jsme se náhodou potkali a zapovídali s nějakým Američanem, prý že je z Rochesteru...a muž mu říká "jo, jasně, od Amerika lake?" a on tak chvíli bezmocně hleděl a pak prý "Yes, sorry for that".
Bylo to hrozně vtipný, ale bylo mi ho fakt líto.
Kokoska jeee Cessna! To muselo být super. To bych hned zkusila.
přistání na vodě je úplně ok. Asi teda záleží i na počasí a pilotech? Člověk to skoro nepozná. Let je hlasitější ptz je to celý takový jakoby neutěsněný proti klasickýmu letadlu. K letence jsou špunty do uší. :)
Garfie no jako je jim trapně skoro všem. Se jim nedivím. Oompa loompa dneska nebo včera pronášel ze Kanada je nejhorší ze všech zemí na světě lol, pač Carney mu rozbijí bábovičky. Toho se na to ptali někde novináři tak ani pořádně neodpověděl. Jenom se smál.
To jsou nádherný fotky.
0zero7 leteli jsme z maleho sportovniho letiste, rozjezd po louce s pampeliskama a syslima dirama
byla to ta mala pro 4, leteli jsme necelou hodinu. Kdyz to otacel a klopil pres kridlo, bylo to dost zajimavy pro zaludek, ale vydrzela jsem!
0zero7 Kokoska Já to malé letadlo chci zkusit někdy, jestli se mi bude dělat špatně:D. Ale mám dojem, že ano, protože v létě jsme jeli takovou tou sedací lanovkou, která v některých pasážích byla hrozně vysoko (nechápu) a bylo mi fakt strašně. V zimě mi to nikdy nepřišlo, ale to je podle mě tím, že je člověk nabalenej, takže se tam víc jako utemuje s ostatníma a ještě si dá většinou to ochrané sklo, které asi pocitově hodně udělá.
Takže závidim moc, vzala bych si pytlík na blití, radši a seděla vepředu taky.
Parádní fotky.
Chtěla bych být pilotkou takovýho letadla
.
Karja to se musí fakt vyzkoušet.
Měla jsem kamaráda, co měl fakt zavrate a problém s výškami, ale zaroven létal na nějakém rogalu nebo paragligu. Tak jsem se ho ptala jak je to možné a řekl, že nad nějakou výšku už mu to zas vůbec nevadí.
Kokoska my občas cessnou lítáme kvůli focení a když to letadlo různě naklání kvůli výhledu, tak úplně blahem nehýkám.
continuity No, ale taky přece musíš přistávat a vzlítat, plus na nějaké nestandardní věci být připraven a ne aby omdlel.... ale asi je to prostě něco co se zvládne překonat takhle chvilkově;).
Karja on se s tím snažil bojovat, to zas jo. Ale specificky na tohle jsem se ho ptala a odpověď byla tahle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY