Garfie Hele, pravdu dis, jak jsi to napsala je to presny: v zásadě si myslím, že to fakt není můj úkol, ale úkol jeho nadřízeného a otázka je, co je to "dobrý servis" za který musím připlatit? Ten člověk prostě jen dělá svou práci nejlíp jak umí, což by mělo být asi normální. Prodavačce v obchodě, kdy si ti půl hodiny věnuje a vybírá s tebou šaty (nebo parfém) tak taky dyško nenecháš a je to skvělý servis. A je taky v soukromé sféře, tento argument asi Italku nakonec nejvíc rozbil. :-)
S tema obchodama, me se stalo obcas taky, ze nekdo byl naprosto skvelej, naposledy, kdyz mi vypadl telefon z kapsy do more pri nasedani do lode (ehm, blondyna proste ze) a sla jsem si koupit novej, borec mi ho nejen odkoupil, ale nasel mi ten nejvyhodnejsi plan a zadar apojisteni na dva roky, nejaky extra nabijecky atd, byl uzasnej, trvalo to, v mezicase jsem mu sla koupit kafe a nejakej zakusek ci co (jsem se zeptala mezi reci, jestli ji vsechno). Kdyby to byla nejaka pani nekde v obchode tak bych ji donesla kytku nebo tak, spis nez penize.