0zero7
Dýško od diškrece :) logicky by mělo bejt díško, ale to u by se četlo s ď.
Diky moc!!
0zero7
Dýško od diškrece :) logicky by mělo bejt díško, ale to u by se četlo s ď.
Diky moc!!
mitford sister Je to hrozny, ale priznavam, ze obcas se mi stane, ze udelam chybu, kterou napred nevicim, treba s/z. Spis jsou to vic foneticky veci, nez i/y (aspon doufam), ale i tak, ufff. Cestinu pouzivam trosicku skoro denne s maminkou, a knizky/audio ctu/posloucham bud cz, aj nebo nj. Po tech skoro 17 letech bych si na to mela zacit davat pozor.
continuity S tim sefem, co neumi dat dysko je to teda trapas. Ono byt velkorysej fakt nezalezi vubec na tom, v jakym svete se clovek pohybuje.
0zero7 v pohodě, já tady nikoho nepranýřuju :) jen jsem chtěla vysvětlit, od čeho to je odvozený...zase tolik lidí si to nespojí :)
0zero7 jj, jeden z mých predeslych šéfů byl takový neuvěřitelný skrblík. Jednou jsem mu donesla dvě kilo třešní on to potěžkal a okamžitě to prepocetl na peníze
Tohle zas umí Francouzi. Když tě hostí, zaplatí ani o tom nevíš.
mitford sisterJa jsem rada prave! Obcas se mi stane, ze udelam v psane cestine chybu a to me liska hanba pak, ale proste to nepouzivam nepretrzite, tak se stane.
Ted je tady aktualni mistrovstvi sveta, tak nestiham psat, v pracovni dobe mam naladeny zapasy na cz rozhlase a video co je asi minutu zpozdeny, at se muzu podivat aspon na gol
jinak na ne chodime do hospod a nebo ven na jedno namesti, je to fajn.
V pondeli jsem byli na USA v Belgie a dobre je roznesli. Vedle nas sedeli Americani tri, starsi trochu a myslim, ze jim moc prijemne po tele nebylo, a ne proto, ze prohravali. Oranzovej blbecek lidi vy.ira neustale (vcetne toho, ze pozadal FIFA aby nechala hrat typka co dostal cervenou kartu, ehm, kdyz jsem u fotbalu - ale vetsinou jsou to daleko vetsi veci. Spousta lidi ztratila praci kvuli tarifum, hlavne treba v drevarskem prumyslu, ktery je tady obrovsky, zavreli tovarny, pily atd. Jsou to kolikrat komunity kde moc jina prace neni, protoze je to hodne vzdaleny vetsi civilizaci, takze dost problem. Vlada investuje do preskolovani atd, BC premier ted byl tyden v Cine domlouvat nejaky ekonomicky smlouvy. A v obchodech s alkoholem nemaji USA vyrobky a asi dlouho mit nebudou, ten kam chodim je statni a cely to prerovnali a zmenili regaly.
Vuce Americanum je to rozpolceny, ti co sem jezdi a jsou pri smyslech, tzn. nepodporuji oranzadu, jsou samozrejme vitani, spousta lidi sem jede si to obhlidnout kvuli prestehovani. Pokud nekdo vyleze z vyletni lode co sem jezdi v tricku Make America great again bude to mit tezky celkem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.