"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:45

Potrefenáhusa no to nee, ale treba krabici od tech bot:-)(goliasek by ti jiste odpustil;P boty nacpu do svetru.. no proste sice je to davno, ale vodeni/noseni na rukach ditka do jesli+ nakupy busem s prestupem na salinu a zpet me zocelily

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. října 2018 16:21

viktorka_od splavu teda vy tam řádíte!

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 11. října 2018 17:04

Ráno jsem jela do práce. Já teda ne moc navlečená, protože bylo 9 stupňů a to mi příjde v těch 6 hodin až dost . V  tramvaji se mnou jezdí lidi z nějakého podniku z noční a ti jeli v tričkách a kraťasech. Takže v kožené bundě jsem si přišla dost navlečená . Naštěstí zase někteří tam jeli v zimních bundách, kabátech a kozačkách. 

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 11. října 2018 17:13

Miva nekdy slevy Humanic? Web nebo kamenna prodejna. Kdysi loni se objevilo na vyloze -25% na vse do konce vikendu - neco takoveho bych potrebovala. 

Offline Kokoska
34172 příspěvků moje polička 11. října 2018 18:17

Hehe, šla tady kolem sousedka se psem, asi ve 4 odpoledne, měla takovou tu prádlovou košilku na krajkový ramínka, dlouhý kalhoty, kotníkáče a na hlavě pletenou čepici. V ruce nic nenesla, tak nevím, jestli někde ten svetr a bundu zahodila.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 11. října 2018 19:34

Pinot Noir to mate kvůli clean desk policy, to nařízení ohledne množství papírů, nebo proc? 

Online Pinot Noir
29389 příspěvků moje polička 11. října 2018 20:16

Tulipe Taky. Ale napsala jsem to špatně, ne zbytečné papíry, ale prostě staré doklady. Po skončení statutárního auditu mají být doklady z minulého roku odvezeny do archivu. 

Online brrr
12153 příspěvků moje polička 11. října 2018 22:14

Tulipe Clean desk policy? To něco takového fakt existuje?  Teda netuším, co by na to můj stůl říkal, asi by se mu notně ulevilo

Online Pinot Noir
29389 příspěvků moje polička 11. října 2018 22:31

brrr Řekla bych, že v korporátech to není nic neobvyklého.

Online brrr
12153 příspěvků moje polička 11. října 2018 22:39

Pinot Noir A to je nějaké pravidlo, že jednuo týdně si musí člověk na stole uklidit nebo tam mít uklizeno furt? Klidně zítra vyfotím svůj stůl, ale teď jsem vrátila asi 15 knih do knihovny, tak je tam skoro pořádek

Online Pinot Noir
29389 příspěvků moje polička 11. října 2018 22:43

brrr Když opustíš stůl, neměly by tam zůstat žádné dokumenty. Bordel jako takový nikoho nezajímá, ale nechat tam přes noc faktury, objednávky, interní ceníky atd. je průser. 

Online brrr
12153 příspěvků moje polička 11. října 2018 22:46

Pinot Noir Aha, tak to chápu a naštěstí se mě to netýká. Myslela jsem, že to máte jak v Mostu (myslím seriál se Sagou, ne město), věci do košíčku a druhý den si sedneš tam, kde je zrovna volno.

Online Pinot Noir
29389 příspěvků moje polička 11. října 2018 22:52

brrr Haha, to ne. I když já vlastně ano, pracuju na velmi zkrácený úvazek a nemám svůj stůl. Musím doufat, že některá z kolegyň nebude v práci, jinak musím vzít "křeslo pro hosta". A ve skříni mám přesně tenhle kastlík s věcmi. Ale když jsem dělala hlavní účetní, šlo to udržet dost těžko, rozpracovaných milion věcí, kastlík měl deset pater, clean desk byl dost problém.

Offline Mohučanka
7322 příspěvků moje polička 11. října 2018 23:32

brrr Hihihi, clean desk policy kdyby zavedli u nás...Boží představa 

Ačkoli někteří kolegové dokážou mít čistý stůl, já tedy ne, potřebuju všechno po ruce a nejlépe na vrchu. Taky nedělám účetnictví, to by nedopadlo dobře.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. října 2018 06:57

Aranel Lunu nájdeš v parf. vláknach a teraz napísala nový článok. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 12. října 2018 08:46

brrr  presne,  korporatni narizeni predevsim kvuli bezpecnosti informaci... to je ta verze, kdy musi byt schovane vsechny papiry s informacemi.  Ale pak je i dalsi duvod, prave kvuli tomu hot deskingu, kde si clovek rano sedne, kde je misto (a to pak musi byt pryc vsechno)

To je ale mozne jen u nekterych profesi (finance zrovna asi ne ) a byva k tomu zarizene pracoviste (osobni skrinky, kam si to schovas atd)  

U nas to nastesti neni, i kdyz mirny bic by se obcas hodil  

Offline Aranel
6338 příspěvků moje polička 12. října 2018 09:41

paktofonika No jo, tam bych nikdy hledat nešla  díky.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. října 2018 09:42

Aranel Já jsem tam jukla včera a těžká avantgarda musím říct!

Offline catch
215 příspěvků moje polička 12. října 2018 09:42

Prosim - objednavala niektora parfumaniacka z COS online? Ako to u vas prebehlo? U mna - platba odoslana, na strankach COS je v account iba poznamka Submitted. Blbe je, ze nemam k dispozicii ziadne trackovacie cislo na overenie, kde sa zasielka nachadza. Napisala som do COS, no zatial len automaticka odpoved.