"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline stes
8882 příspěvků moje polička 11. října 2018 13:49

Pinot Noir Ježiš, pořád melu o tom, že to bylo v poledne na Václaváku. Holky měly parku s kožešinovým límcem a pod tím svetr. Jen jsem nechápala, proč si je nesundaj, protože jim prostě MUSELO bejt vedro. 

Dost konec  - jdu si vzít kulicha a jdu ven na kafe. 

Offline edinka
30 příspěvků moje polička 11. října 2018 14:17
Reakce na stes:

Pinot Noir Ježiš, pořád melu o tom, že to bylo v poledne na Václaváku. Holky měly parku s kožešinovým límcem a pod tím svetr. Jen jsem nechápala, proč si je nesundaj, protože jim prostě MUSELO bejt vedro. 

Dost konec  - jdu si vzít kulicha a jdu ven na kafe. 

stes  buď úplně v klidu, naprosto tě chápu. Mám to úplně stejně.  Jsem zpocená, jen když se na ty navlečený lidi kouknu

Naboso chodím neustále, mám buď dlouhou sukni až na zem,  ke kalhotům lehké polobotky nabo sportovní boty zásadně bez ponožek.  Teď je teplo i ráno, chodím z domova cca 6:30 a stačí mi lehký svetr.

Uznávám, že každý to má jinak, někdo si myslí, že jsem blázen já a já si myslím, že blázni jsou všichni navlečení .

Offline Aranel
6338 příspěvků moje polička 11. října 2018 14:47

Mě by zajímalo, kam zmizela Luna . Asi nestíhá v nový práci? Ten humor mi chybí 

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:09

stes v poledne jsem dneska byla na václaváku ve svetru já a bylo mi teda vedro jako prase, akorát jsem táhla v ruce krabici s botama a tašku s nákupem, tak se mi nechtělo si k tomu přihodit ještě objemnej svetr

jako dneska bylo celkem teplo i ráno, ale včera nebo předevčírem byla strašná kosa a mlha

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:17

continuity podívám se, díky za tip

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:23

fakt divnej dotaz:

ve firmě se nám nakupilo opravdu hodně dokumentace k likvidaci.

existuje něco jako profesionální likvidátor hromad papírů? 

Online Pinot Noir
29389 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:26

Jiná Realita Jasně, že jo. Skartací dokumentů se zabývá spousta firem. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:27

Pinot Noir 

jo, už to mezitím hledám na google, nikdy jsme to ještě nepotřebovali :) musím to začít nějak řešit, nebo už to pak nikdo nezvládne vynosit ze sklepa. nějakou dobu jsem tam nebyla a současné množství mě poněkud zaskočilo.

Offline Garfie
28016 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:32

viktorka_od splavu Potřebovala jsem nutně vědět, co je to "hokna", ale už jsem si to vygooglila 

Online Pinot Noir
29389 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:33

Jiná Realita Na vynesení že sklepa by to ale nejspíš chtělo brigádníky, nevím, jestli tohle ty firmy dělají. Nám dovezou do kanclu zapečetěný kontejner, až ho naplníme, odvezou ho. A ručí za to, že neuniknou informace.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:35

Pinot Noir jo, to jasně, jen vynosit ze sklepa zabere asi tak dva dny  a ještě u toho bude muset sedět někdo z účetního a třídit to. už teď se toho děsím. nám můžou poslat rovnou zapečetěný kamion...

Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:36

Potrefenáhusa je fakt ze ja jsem na ty teploty tak hakliva, ze “nechtelo se mi” nepripada v uvahu. kdyz mam co sundat jde to dolu:-) ale uz jsem poucena ze to jini tak nezerou:-)

48922 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:37

Jiná Realita to do toho sklepa hazete netrideny?:-O

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:37

viktorka_od splavu to muselo bejt letos v létě v Brně veselo!

Online Pinot Noir
29389 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:37

Jiná Realita Zapečetěný kamion 

My nesmíme mít v kanclu zbytečné papíry, takže jakmile se ohlásí interní audit, hned to lítá. Díky tomu se to tam tak strašně nehromadí a obvykle stačí několik kontejnerů velikosti běžné popelnice.

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:38

viktorka_od splavu no ale zas kam to dát, když už v ruce něco táhneš a neni toho úplně málo, aha? Já teda taky nakonec šla ověšená jak vánoční stromeček ještě se svetrem přes to, ale někdy to nejde

48922 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:41

Potrefenáhusa neco zahodim;-)

48922 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:41

Mutziputzi si pis!

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:42

viktorka_od splavu nový boty v žádným případě!!!!!!! (moji Rufíčkové mi rozumějí!!!)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. října 2018 15:43

viktorka_od splavu je to dlouhý příběh, ale ve zkratce k tomu lze říct asi to, že ve sklepě jsou věci po předchozím ekonomickém oddělení, ve kterých nemáme nejmenší tušení, co v nich vůbec je. než byl ekonom pro neschopnost odejit, vyrobil totální masakrózní bordel, a to jsem ještě velmi mírná.

edit: a nové oddělení se tím zatím prokouslo jen tak zběžně. určitě tam nemůžu poslat někoho neznalého a říct "vezmi všechny červeně označené krabice" nebo něco na ten styl.