Gellnerova Na baliku je meno, adresa, tlf.c., prip. cena ak je na dobierku (dnes mi prave HM/DPD balik prisiel)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Gellnerova Myslíš při vrácení? Kurýr doveze vytištěnou etiketu s tebou jako odesílatelem, nalepí ji na balík a měl by ti dát druhý díl ze stejné etikety jako potvrzení o převzení. Do hm jsem tedy nevracela, ale asi to bude stejné jako pro jiné eshopy.
Emi ano, vrácení. To zní logicky. Díky.
Čo sa nám to vyrojilo za nové príspevky???
Že by nás okupovali?
Proč nosí ženy dnes, (a nejen dnes) kdy je na sluníčku 27°C, kozačky, parky, vlněné kabáty, teplé šály? To vše včetně regulerního kulicha viděno před půl hodinou na Václaváku. A ne, nebyly to turistky co právě přiletěly ze Sibiře a ještě se nevybalily ani ze SAE, kde mají asi větší vedro a dejme tomu by jim byla zima.
stes Včera bylo nemlich stejně, v tento čas, leč ráno byla kosa i v dlouhym kabátě, myslím žes nepotkala zájezd z Bohnic, ale pracující ženy![]()
Mutziputzi
stes kdyz jdu rano z domu, je tak 3-5 stupnu, pokud bych postavala na zastavkach+sla kus pesky vezmu si kulicha tez. nebo pudes ve 3 stupnich (a je jeste tma!) v triku a sandalech jen proto ze odpoledne asi bude teplo?
Mutziputzi Ty abys neměla námitku :-) Všechno jde sundat. Jsem rovnež pracující žena, která jela ráno do práce naboso a v saku, okolo krnu pašminu. V poledne na VN zbytečný oboje, ještě bych chápala sako.
viktorka_od splavu dtto - tak hadry snad jdou odkládat. Znovu podotýkám, že tohle bylo v poledne!!!
stes uplne mi neni jasny, jak odlozit kozacky;-) a ja bych teda kabat ve vedru sundala, jsou ovsem lidi kteri tu tepelnou pohodu az tak neresi a proste jsou v tom co si oblikli a tecka.
stes Šmarjá, tak maj asi jinou termoregulaci, no. Tohle je pořád dokola. Proč oni mají kabát, když já vydržím v sandálech, jak může jít v silonkách, když já musím mít podvlíkačky pod šponovkama... Asi chtějí nebo potřebují, no.
stes já jsem se včera potila ve svetru jak prase, ale hele, pokud nechceš pohoršovat - neodložíš
Pinot Noir ty si poslední dobou přísná!![]()
Pinot Noir
klíííííd.
Mutziputzi Naopak! Čím jsem starší, tím jsem právě benevolentnější
stes kdybych te rano na zastavce potkala v saku a naboso, tak si pomyslim neco o horkokrevnych magorech;-)
viktorka_od splavu no zima mi byla..než jsem došla k autu :-)
(ale taky se mi stalo, ze jsem nenastartovala a bezela tak rovnou na tu zastavku - no tyve dorazila po hodine do hokny zmrzla na kosticku:-( hned jsem tem v kulichach zavidela!:-)
stes No prosím, vozí si zadek a bude rozumovat! ![]()
Mutziputzi Naopak! Čím jsem starší, tím jsem právě benevolentnější
![]()
No neřekla bych. Ale vlákno blbé dotazy unese i blbé odpovědi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje