Ounz tak to bych na nohy nemazala radsi teda...:D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi no pravda, že větši výrobců láká na pravej opak..
711990 no urćitý partie by byly extra rizikový!
ale zas si umim predstavit partie, kde by se moooc hodil. kurtizana souhlasi ![]()
Ounz
taky jsem dlouho hledala...
až tady někdo doporučil ty Krásný ruce z Havlíkovy apotéky a ten krém je úžasnej!
A hele, ten by mě zajímal...
Jo a nevěřím svejm vočím tady... ta Weleda mi totiž děsně smrdí! ![]()
barbucha Kdysi jsem ho měla a zdál se mi lepkavej, než se vsáknul, a to já nemám ráda. Myslím jsem ho zahodila, ani na ty nohy jsem to nedala.
Já si koupila ten light, celkem to jde - vsakuje se mi dobře, ale vadí mi ten smrad, a teda dost
Navíc teda žádný účinky nevidim, prostě mě jen netahá suchá huba, no.
To je ale maska... já měla Clinique ten žlutej, dokonce několikrát jsem ho koupila páč sem furt čekala na ten zázrak... a nic. Pro mě málo, já potřebuju i tu mastnotu nějakou, prostě krém.
Poslední rok dva ale jedu v Ryoru, strašně příjemnej levandulovej výživnej, takovej hladkej, vstřebá se dobře a vůbec mi vyhovuje zatim nejlíp. V mrazu jsem ještě občas používala mandlovej ultramastnej, to je fakt síla... jo a eště si kupuju mycí gel, ten je taky super, odlíčí všecko do mrtě.
Za minimum peněz hodně muziky prostě.
Ježiš meduňku zrovna nesnášim
Musí se to vobjednat nebo to maj i někde v normální prodejně? Nemyslim tu jejich, na Radlickou se mi teda nechce!
barbucha pokud ti není proti mysli loccitaine, tak dobrej krém na suchou pusu je ten jejich bambuckomáslovej 20%. Teda byl, já ho používala, už je to pár let, pak sem na něj začla reagovat, ale já tohle performuju po čase na všechny krémy.
barbucha jinak havlík je v paladiu
Dík za obojí ![]()
barbucha nevim jak teď, ale dřív i v tom loccitainu dali vzorek na vyzkoušení. Taky není úplně zadarmo, žejo..
No jo... zkusit by bylo dobrý. Mně taky z lecčeho hned slzej voči příšerně... zkusim vysockovat!
barbucha já to používám jako krém, ono se tam i píše, že se to může dát na celou noc. Stačí 2x týdně a je to znát. Já zas tak megasuchou kůži na ksichtu nemám, až někdy do 40 let jsem měla spíš dost mastnou, tak teprv k stáru vysychám :) Spíš končetiny potřebuju mastit. Taky by bylo lepší, kdybych na to nebyla lempl, no.
Ryor hodně chválila moje kosmetička, prý tu českou kosmetiku lidi neprávem podceňujou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí