Karlicka mam cerny a nosit pujdou, ale ja je moc mezi lidi uplne nenosila, prece jen sou to gumovy boty.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 teď pro ně akorát mířim jakože do bazénu. To by šlo ne?
711990 ja o nich uvazuju, jako o prezuvkach do prace. Kdyby se mely do pulroku sesmajdat, tak pujdu do nějakých ala Protetika![]()
Karlicka ja v nich chodim porad:-) a urcite jeste doouho budu. povenku jsem je nosila o dovolene, na zahrade, do posilovny, za roh na nakup apod, a celou dobu jako domaci prezuvky. lehce jety jsou ale nic strasnyho. pokud je budes nosit jen v interieru tak na mnoho let
Karlicka doplňuju, že jsem v nich absolvovala 2 dovolený u moře, jinak jsem je nosila doma a jsou prostě hnusný, zlatý Crocsky
Mutziputzi Prosím ,jak se jmenuje ten krém z lékárny Max?
Tak Betty Weleda Skin food?
Mutziputzi Je to ten jak si ho chvalila nedávno ?
Tak Betty je, je skvělej a krásně voní
V pátek jsem se na něj ptala v lékárně a civeli na mě nechápavě. Žádnou slevu na něj prý nemají a neměli ho vůbec. Možná prý jestli v eshopu? Ale paní nevěděla.
Dr. Max na Zličín v Metropoli.
Dadoo asi teda e-shop jenom
https://weleda.drmax.cz/?_ga=2.5004659.1500641200.1552909094-636965491.1513153432#brandPage=true&tag=NEWS&pageSize=24&fav=desc
Ten krém Veleda čo tu spomínate je na čo taký dpbrý. Že by som potrebovala? Je to tento?

Janulik03 je, ale na ksicht si ho mažu asi jenom já![]()
Mutziputzi no vidíš, berie ma masírka trhu. a robí ti dobre? Pozerám že je na suchu pokožku.
Janulik03 Já se napatlám tim originál na noc, light verzí na den, kterou teda na sušší místa ještě domáznu tím hutnějším...ale kolegyně tady vesměs psaly, že je na ně mastná i ta light verze a že na obličej je to too much, já jsem teda spokojena![]()
Mutziputzi tak už mám táky objednáno. Vzala jsem ty lehké, jsou příjemnější. Dík za tip.
Dadoo máš hodný žáky![]()
Mutziputzi  opraveno![]()
Tedy skoro![]()
Dadoo Jo, ta sleva je jen e-shopu, ale musíš vzít dva kusy (-20% tušim). Musíš ho přes e-shop objednat a vyzvedneš si ho bez poštovného v kterékoli lékárně. Pokud ho tam mají, tak je to tentýž den, jinak většinou do 24 hodin.
Masírka zasáhla i mě...ale čtu, že je to i na chodidla??? A zároveň na ksicht![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí