dzizisketa leda automaticky přednastaveným out of office :-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Já jsem jednou poslala sms na jiné číslo, než jsem chtěla a dost jsem si oddychla, když jsem zjistila, že je to pevná linka...Oni tam bohužel měli takové udělátko, že sms se sice neměla kde zobrazit, zato vám ji automat nahlas přečetl...
.
999
fakt hrozny:-)))
999 s tim udelatkem jsem mela zkusenost, nastesti jako opravneny prijrmce, ale jako vydesilo me to dost..!
Pavlena Jo, ten robotickej hlas mne tak vyděsil, že jsem obsah vůbec nevnímala![]()
Pavlena Tak on je to hodně divný hlas...
.
Sweet Potato přesně, pak jsem honem hledala volbu, jak to slyšet ještě jednou...! ![]()
My jsme si kdysi takhle dělaly s holkama srandu v kanceláři a poslali si na pevnou SMS třeba nějaký jazykolam a pak se bavily, když to ten robot četl.
dynda My jsme dávali anglickému programu vyslovit české věty, do dneška si pamatuju KOU-TOU-DŽÍ (= co to je).
Pavlena Kolegyni z práce takhle někdo z rodiny omylem zaslal sms na pracovní pevnou - šlo o to, že byla na pohřbu a ten příbuzný ji informoval, že rakev už je připravená a že čeká v lavici (v kostele). Ty smsky se zpozdily a přišly až v noci, kdy v práci sloužila jiná kolegyně - málem ji kleplo, když jí strojový hlas oznamoval "rakev už je tu", "přijď za námi" a "držíme ti místo vepředu" ![]()
Myrtila omg, tak to je temer na bakalare.. (s tim, ze by si vsichni rikali, ze se scenarista pomatl..) ![]()
Myrtila teda, nemala by som, ale ![]()
![]()
Myrtila tak to je brutus morbidní, ale jako ![]()
Myrtila Hahaha, to je paradni historka!
Myrtila Ještě, že jsem v kanclu sama. 
Jak se říká papírovým složkám na A3? Potřebuju někam dávat plány o velikosti A3 a nechci je přehýbat, ani dávat do eurosložek. Prostě si představuju takovou papírovou krabici s klopou o velikosti A3, ale výšce třeba 3 cm. Dík.
brrr na to jsou nějaký desky, nejsou?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje