continuity Garfie díky!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
a dajú sa do lekárne vrátiť aj prázdne injekcie? Či kam s nimi?
betsey a co mas ten plast, nebo i jehly?
continuity aj ihly
Garfie ne osobne, ale kamoska povidala, ze krom prudy pri priprave si taky trochu zanesli kavovar a zacal zlobit.. a ne, nejsem agent nespressa... ![]()
Pavlena Safra, tos mě moc nepotěšila. Mám ho na místo, kde nejsem moc často, ale přijdou mi ty kupované kapsle strašně neekologické :-( Zrovna do Nespressa bych je chtěla ![]()
betsey Jen do lekaren, ktere na to maji specialni kontejner. Vetsinou jsou to lekarny u nemocnic.
Garfie a nemas moznost ty kapsle vratit v obchode? maji tam sberne kontejnery, myslim, ze lze vyuzit i svozu. oni dokazi hlinik recyklovat a z kavy udelat hnojeni, i kdyz je otazka, kolik toho opravdu vyuziji...
Garfie kolega o tom mluvil minulý týden. Říkal, že je problém správně nadávkovat. Že buď je kafe moc slabý nebo to moc našťouchá a ta voda vůbec nejde skrz. Ale očividně ho to neodradilo, protože do toho zmiňoval, že si koupil novou oblíbenou kávu
a dajú sa do lekárne vrátiť aj prázdne injekcie? Či kam s nimi?
daj, ten kontejnerek na to maj snad v každý
Potrefenáhusa mne to ve vsech lekarnach v okoli odmitli, ze ho nemaji ![]()
Garfie Ja se vzdycky dusuju, ze je budu sbirat a odnaset, pak stejne leti do kose... ale ta zatez pro ziv.prostedi me taky stve, jenze kavovar byl darek a kafe maji vyborne.
Lamicka aha, no je pravda, že já to vracela pokaždý v nějaký lékárně při, byť malý, poliklinice
Pavlena Safra, tos mě moc nepotěšila. Mám ho na místo, kde nejsem moc často, ale přijdou mi ty kupované kapsle strašně neekologické :-( Zrovna do Nespressa bych je chtěla
kapsle do nespressa vracíme na prodejně a prý to nějak ekologicky likvidují, obsah píšou že se prodává jako zdroj energie a obaly jsou do hliníkarny, dělaji z toho nože rybičky a z prodeje jde něco na nadaci Terezy Maxove. Dá se to najít na stránkách Nespressa.
Lamicka to napsala dřív:)
continuity Joo, kez by vyzva to nefunguje. U nas plati stale pravidlo zachovani hmoty....tuhle o vikendu jsem vyhazela dva pytle do odpadu veci a obleceni, ja mam ted z vyhazovani vetsi radost jak z nakupu asi....No a normalne v pondeli otevru rank dvere a pred vstupem pradelni kos s hadrama po my segre, ze se mi budou hodit(!!!!). Nastesti bylo skoro vsechno desny, ovsem ten pytel zas budu vyhazovat ja.....a desim se, cim se ta hmota nahradi....
Garfie A ještě jednu výhodu má Nespresso - kapsle si odvezou pri nové objednávce zdarma zpět (do prodejny to mám trochu z ruky), takže kapsle do jejich pytle a zadarmo zpět.
Potrefenáhusa hele, dá, ale dej si fakt bacha, protože hrozně snadno a rychle zdrhne z hrnku ![]()
Jiná Realita díky, už se to odehrálo a dobrý
mně byla v práci děsná zima, tak jsem zakoupila tohle /mám to doma a fakt to funguje/

Potrefenáhusa Zajimavy!-kde to kupujes?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.