Reknou mi v nemocnici info o zdrav.stavu babicky kdyz jsem vnucka? Nebo jen manzelovi a detem?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
paktofonika diky
Ounz dik, jsem teda natesena
JankaM asi zalezi na nemocnici a pak taky na tom, jestli ma babicka vyplneny takovy ten papir, komu se smeji predavat informace. Tam se dava heslo pro komunikaci, ktery se pak da pouzit. Meli jsme to tak s dedou.
Ounz Tak super, díky moc!
Ounz Přemýšlela jsem, co to je ten příměr pod rtěnku ![]()
Kdyz uz tu rozebirame rtenky, tak jednou tu nekdo doporucoval konturku se steteckem. Nevite od jake znacky?
JankaM Záleží i na tom jak se na babičku budete informovat, jestli osobně nebo telefonicky. Osobně jsem se vždycky domluvila, po telefonu jen tehdy pokud jsme měli dopředu v papírech vyplněné heslo pro komunikaci.
Lamicka to nevím, ale ja mohu doporučit Estee Lauder
Tulipe diky
continuity Joo, kez by vyzva to nefunguje. U nas plati stale pravidlo zachovani hmoty....tuhle o vikendu jsem vyhazela dva pytle do odpadu veci a obleceni, ja mam ted z vyhazovani vetsi radost jak z nakupu asi....No a normalne v pondeli otevru rank dvere a pred vstupem pradelni kos s hadrama po my segre, ze se mi budou hodit(!!!!). Nastesti bylo skoro vsechno desny, ovsem ten pytel zas budu vyhazovat ja.....a desim se, cim se ta hmota nahradi....
Na tohle mají moje děti nějakou teorii o entropii ...
Mirka O vikendu chci vyhodit skrin a stul, jsem zvedava, co prijde novyho....
naši kamarádi se stěhují do menšího bytu a mají zájem prodat nějaké starožitnosti. Něco jsem u nich nafotila , neorientujete se někdo v cenách, přibližně. Asi hodně přibližně, vím, že z fotek to jde těžko.

ještě sem šoupnu jeden obrázek. Ten barometr není tak obří, max 40cm

Tak Betty tu knihovnu by měla koupit Potrefenáhusa Goliáškovi!
Tak Betty U toho porcelénu jsou důležité značky. Takhle těžko. Ať si je prohlédnou a na internetu se dají snadno dohledat.
Sweet Potato dost věcí od richarda ginori italská porcelánka. A děkuju za odpov ěd
Můžete mi někdo vysvětlit, proč si nemůžu na amazonu koupit ebook do kindlu? Co jim vadí?
Mohlo sa pokazit maso (kuracie stehna vakuovo balene) ked som ich rano vytiahla z mrazaku rozmrazit, zabudla na ne a nasla az vecer?
rozbalila som ich a citim trochu puch ale mne smrdi skoro vsetko maso. (Toto su z farmy tak chovom to neni). Ach som pako. Neviem ci sa pustiť do toho paprikasu alebo budu zajtra obzerance.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.