Karja v déemku a rozlejzá se to i do zdravejch výživ a kde prodávaj čaje a koření (maj ještě s kardamonem, červenou řepou a vanilkou, ale to zázvorový je takový nejúdernější)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa tak to já si nakrájím zázvor a udělám brutální čaj :) a kdyby to bylo málo, tak přisypu kajenský pepř - rozehřátí zaručeno, akorát se to nedá pít
Potrefenáhusa Dik, na DM delam najezd v patek, pisu na seznam!
Jiná Realita to je taky dobrý, ale už mírně náročný na přípravu, na to se chystám doma
koupila jsem si asi před tejdnem takovej ten šnekovej odšťavňovač, tak si tu v práci představuju už od rána, jak tam pomalu lisuju ty pomeranče, citrony a velkej kus zázvoru
Karja vono by to šlo asi i nějak improvizovaně vyrobit (kdyby člověk chtěl)
Kurkuma bio 53%, skořice - Cejlon bio, zázvor bio 15%, muškátový oříšek bio, kardamom bio, pepř černý bio, šafrán bio.
Na fragrantica.com nejspíš budou uvedené vůně, které jsou jí podobné, a projdi i diskusi pod ní, můžeš se tam dozvědět něco přínosného. Vanilkové vůně se dělají pořád, bylo by divné, kdyby jí žádná nebyla podobná, jenom na ni trefit.
Garfie no s plniteľnými nie, ale najednej dovolenke som mala v apartmáne takýto kávovar a v miestnej samoške mali kompostovateľné tie náplne. Ale tak to sa zas asi ako darček moc nehodí.
Niečo takéto, ale mali to od X značiek

betsey Mne se vždycky, když v lékárně něco vracím, ptají, jestli v tom nejsou jehly. Takže ty bych jim zkusila dát zabalené zvlášť.
Sweet Potato u nás na to maj takovej plastovej kyblík s otvorem a nápisem něco ve stylu biologický odpad a nechaj tě to tam naházet samotnou
Potrefenáhusa To je dobrý, ale asi to fakt nebude všude. V lékárnách někde v obchoďáku bych s tím spíš nepočítala.
Potrefenáhusa Slo by, ale nechce se mi:-D:-D
Sweet Potato ja byla sokovana u nas v praci (rehabilitace)kde lezi pacienti,se jehly davaji do plastovyho kbeliku jak pise Potrefenáhusa a pak se to vyhodi komplet do smesnyho odpadu!!!![]()
to neni moje prvni zkusenost ...ve firmach kolikrat vubec neexistuje trideni...tak hlavne,ze se strasne buzerujou domacnost a pet lahve jsou zalohovane.![]()
Zarinya No tak to je mazec.
tak to googlim a tady se píše:
Pozor: do lékáren nenoste injekční jehly. Ty bezpečně zabalte a vhoďte do směsného odpadu.
Asi jak co, mně řekli přímo v lékárně, že to mám přinést.
Někdo nějaké zkušenosti s MAC, Prep+prime...pod rtěnku, pod stíny, mají toho víc? díky
Mám sprej na celú tvár a som spokojná.
Potrefenáhusa tak ono to je nakonec spravne?![]()
jeden by rekl,ze "nemocnice"by to mela mit trochu jinak.....
Zarinya Tak jestli ten kyblík nějak zašpérujou, tak možná jo.
ale v nemocnicích a u doktorů jsou vždycky extra koše na teď nevím, infekční, biologický? To se snad dává zvlášť, ne? A čekala bych, že ty injekce do toho spadají.
Sweet Potato naproti v nemocnici to je,ale na ty rehabilitaci ne.
stes já měla ten primer pod rtěnku a dobrý
Garfie já ten primer pod rtěnku od mac měla, já osobně sem s nim byla spokojená, zejména pod ‘suchou’ dlouhodržící rtěnkou od sephory byl znát.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.